Kuulopolku ja arjen vinkit -vertaisperhekurssi

Kurssilla tarjotaan mukavan ohjelman parissa tietoa ja vertaistukea 0-17-vuotiaiden kuulovammaisten lasten perheille. Kurssin teemana on kuulon kuntoutus, kuulon apuvälineet ja vinkit arkeen.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu 0-17-vuotiaiden kuulovammaisten lasten perheille.

Milloin ja missä?

12.-14.4.2024 Santasport, Rovaniemi

Ohjelma

Kurssi alkaa perjantaina 12.4.2024 klo 16.30 ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy sunnuntaina 14.4.2024 n. klo 13 lounaaseen.

Kurssilla tarjotaan tietoa ja vertaistukea kaikkien kuulovammaisten lasten perheille. Viikonlopun aikana on luvassa paljon hauskaa ohjelmaa, kuten kylpylässä polskimista, Funpark & seikkailuja Lapin luonnossa! Kurssilla on sekä koko perheelle yhteistä ohjelmaa että omaa ohjelmaa aikuisille, lapsille ja nuorille.

Aikuisille on ohjelmassa asiatuntijaluentoja, joiden teemoina ovat kuulon kuntoutus, kuulon apuvälineet ja vinkit arkeen. Ohjelmaan kuuluu myös nuoren kokemuspuheenvuoro sekä ohjattu vertaiskeskustelu, jossa pääsette jakamaan kokemuksianne ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Aikuisten oman ohjelman ajan lapsille ja nuorille on ohjausta, jossa he pääsevät tutustumaan vertaisiinsa leikkien ja muun mukavan ikätasoisen ohjelman parissa. Lasten ja nuorten ohjelman keskiössä on kaveritaitojen tukeminen sekä mahdollisuus saada positiivisia kokemuksia vuorovaikutuksesta. Lasten ja nuorten ohjelmassa on mm. liikuntaleikkejä, riemukasta aikaa Funpark-sisäleikkipuistossa ja seikkailuja Lapin luonnossa.

Iltaisin on koko perheellä mahdollisuus nauttia saunomisesta ja polskimisesta Santasportin kylpyläosastolla! Käytössänne on myös puuhapaja, jossa voitte viettää aikaa ja tutustua muihin kuulovammaisten lasten perheisiin mm. lautapelejä pelaillen.

Sunnuntaina on luvassa koko perheelle yllätysohjelmaa!

Kurssiohjelma:

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.2.2024. Voit lukea lisää ilmoittautumisesta ja etusijaperusteista täältä. Ilmoittautumisen päätyttyä voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja KLVL:n toimistolta toimisto@klvl.fi.

Osallistujavahvistukset ja tiedot mahdollisesta jonopaikasta on lähetetty ilmoittautuneille 6.2.2024. Mikäli et ole saanut viestiä, tarkistathan ystävällisesti myös roskapostisi. Tarvittaessa ole yhteydessä meihin, toimisto@klvl.fi.

Lisätiedot

Vertaistoiminnan koordinaattori Tarja Lindholm, s-posti: tarja.lindholm@klvl.fi, p. 050 3010 503

Jos mieleesi tulee kysyttävää, ole vain yhteydessä! Vastaamme viesteihin ja puheluihin pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 välillä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman ja aktiviteetit, lastenohjauksen merkittyinä aikoina, majoituksen ja täysihoidon (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Ohjelmaan kuuluvat mm. asiantuntijaluennot, kokemuspuheenvuorot, ohjatut vertaiskeskustelut, lasten ja nuorten oma ohjelma sekä perheiden yhteinen ohjelma.

Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.