Kevätperhepäivät 2024

Tervetuloa tapaamaan muita kuulovammaisten lasten perheitä KLVL ry:n Kevätperhepäiville! Kevätperhepäiviemme teemana on vuonna 2024 ”Lapset, nuoret & media”. Tapahtumassa tarjotaan tietoa, vertaistukea ja arjen vinkkejä kuulovammaisten lasten ja nuorten perheiden arkeen.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Perhepäivät on tarkoitettu kaikkien kuulovammaisten lasten perheille riippumatta kuulovamman asteesta, kuulon apuvälineestä tai perheen kommunikaatiotavasta. Perhepäivillä on aina mukana kaikenikäisiä lapsia ja nuoria, joten tapahtuma tarjoaa loistavia mahdollisuuksia tutustua muihin kuulovammaisten lasten perheisiin! Myös lähipiiri, kuten isovanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Milloin ja missä?

4.-5.5.2024 Kunnonlähde, Kankaanpää

Ohjelma

Kevätperhepäivät on koko perheen tapahtuma, jossa on tarjolla vertaistukea, ajankohtaista tietoa ja eri-ikäisille kiinnostavaa tekemistä. Viikonlopun aikana on sekä omaa ohjelmaa aikuisille, lapsille ja nuorille että perheille yhteistä ohjelmaa.

Kevätperhepäiviemme teemana on tänä vuonna ”Lapset, nuoret & media”. Kevätperhepäivät alkavat lauantaina 4.5.2024 klo 10.30 ja päättyvät sunnuntaina 5.5.2023 n. klo 14.

Aikuisille on ohjelmassa asiantuntijaluento lasten ja nuorten mediakasvatuksesta, kuulovammaisen nuoren kokemuspuheenvuoro sekä ohjattu vertaiskeskustelu, jossa pääsette jakamaan kokemuksia ja vinkkejä arkeen. Viikonlopun ohjelmassa on myös kevätliittokokous, jossa pääsee tutustumaan paremmin liiton toimintaan.

Lapsille ja nuorille on aikuisten oman ohjelman omaa ohjelmaa ohjaajiemme kanssa. Lapset ja nuoret pääsevät mm. laittamaan luovuuden valloilleen animaatioelokuvapajassa sekä kädentaitoverstaalla! Ohjauksessa lapset ja nuoret ovat ikäryhmittäin, jolloin heillä on mahdollisuus tutustua vertaisiinsa sekä harjoitella kaveritaitoja hauskan ikätasoisen ohjelman parissa.

Lauantai-illalla voitte rentoutua ja viettää mukavaa aikaa yhdessä muiden kuulovammaisten lasten perheiden kanssa saunoen ja uiden viihtyisällä uima-allasosastolla sekä KLVL:n puuhapajassa, jossa on mahdollisuus esimerkiksi pelailla lautapelejä, piirrellä ja askarrella.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kevätperhepäivien ohjelma

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.4.2024. Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Voit lukea lisää ilmoittautumisesta ja etusijaperusteista täältä.

Lisätiedot

Vertaistoiminnan koordinaattori Tarja Lindholm, s-posti: tarja.lindholm@klvl.fi, p. 050 3010 503

Jos mieleesi tulee kysyttävää, ole vain yhteydessä! Vastaamme viesteihin ja puheluihin pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 välillä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman ja aktiviteetit, lastenohjauksen merkittyinä aikoina, majoituksen ja täysihoidon tapahtuman aikana (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala), joiden yhteisarvo on noin 200 €/hlö. Ohjelmaan kuuluvat mm. asiantuntijaluennot, kokemuspuheenvuorot, ohjatut vertaiskeskustelut, lasten ja nuorten oma ohjelma sekä perheiden yhteinen ohjelma.

Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme tapahtuman omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautus
Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto, Ragnar Ekbergin Säätiön myöntämän avustuksen turvin.

Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on, että sitoutuu osallistumaan tapahtuman ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Maksuvapautushakemus tulee lähettää kurssin/leirin/tapahtuman ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä. Maksuvapautuspäätös lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen, kun tapahtuman osallistujat vahvistetaan.

Hae maksuvapautusta (webropol.com)