Kielten opiskelu ja monikielisyys -webinaari

Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa jaetaan tietoa kielten opiskelusta ja monikielisyyden tukemisesta kuulovammaisten lasten perheille!

Kenelle webinaari on suunnattu?

Webinaari on tarkoitettu kuulovammaisten lasten ja nuorten perheille ja lähipiirille.

Milloin ja missä?

Verkossa keskiviikkona 15.5.2024 klo 17.30-19.30

Ohjelma

Miten tukea kuulovammaisen lapsen kielten opiskelua koulussa ja kotona? Entä jos perheessä puhutaan useaa kieltä? Webinaarissa jaetaan tietoa, vinkkejä ja kokemuksia kielten opiskelusta painottuen koulussa opiskeltavien kielten, kuten englannin ja ruotsin kielen oppimiseen huonokuuloisena ja kuurona.

Webinaarin ohjelmassa on

17.15 Linjat avataan

17.30 Tervetuloa!

17.35 Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin luento – Miten tukea kielten opiskelua koulussa?

18.30 Monikielisen perheen kokemuksia

19.00 Tuliko mieleen kysyttävää? KLVL ry:n ja LapCI ry:n työntekijät paikalla tarpeen mukaan klo 19.30 asti jakamassa ajatuksia, kokemuksia ja vinkkejä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 8.5.2024. Saat linkin webinaariin viimeistään tiistaina 14.5.2024. Tarkistathan myös roskapostisi.

Mikäli webinaariin tulee kanssasi viittomakielen tulkki, ilmoitathan tästä ilmoittautumislomakkeella. Voimme tarvittaessa auttaa yhdistämään tulkkaustarpeita.

Lisätiedot

Vertaistoiminnan koordinaattori Tarja Lindholm, s-posti: tarja.lindholm@klvl.fi, p. 050 3010 503

Jos mieleesi tulee kysyttävää, ole vain yhteydessä! Vastaamme viesteihin ja puheluihin pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 välillä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Verkkotilaisuus on maksuton. Ilmoitathan kuitenkin mahdollisesta peruutuksesta mahdollisimman pian KLVL toimistolle toimisto@klvl.fi.