Tilaa esitteitä ja julkaisuja

Vinkkejä harrastusten vetäjille

Vinkkejä harrastusryhmien vetäjille -opas on nimensä mukaisesti kätevä kompakti opas, joka kannattaa ottaa mukaan ja viedä oman lapsen harrastustoiminnan vetäjille tutustuttavaksi. Siitä löytyy selkeitä konkreettisia ohjeita kuulovammaisen lapsen huomioimiseen ja ohjaamiseen harrastustoiminnassa.

Vinkkivihko vanhemmille

Tilaa ilmaisesitteitä

Alla olevalla lomakkeella voit tilata Vinkkejä harrastusten vetäjille tai Vinkkivihko vanhemmille -esitteet painettuna tai muita Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton maksuttomia esitteitä. Tilausmäärä on yksi kappale / esite.

Lääkäriasemille, sairaaloihin, terveyskeskuksiin, oppilaitoksiin ja Kuulovammaisten Lasten Vanhempin Liiton jäsenyhdistyksiin lähetämme tarvittaessa suuremman määrän esitteitä. Lomakkeella ilmoitetut kappalemäärät ovat tällöin toivomuksia. Harkitsemme aina tapauskohtaisesti, miten suuren määrän esitteitä lähetämme.

Suurissa tilauksissa ja epäselvissä tilanteissa voit ottaa myös yhteyttä Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton toimistoon: toimisto (at) klvl.fi.

Muskotin puuhakirja

Muskotin puuhakirja

Muskotin puuhakirja on noin 4–8-vuotiaille lapsille suunnattu tarinallinen tehtäväkirja, jonka pääosassa seikkailee kuulokojetta käyttävä Muskotti-kissa.

Tehtäväkirjan tarinassa Muskotti ratkaisee yhdessä eläinystäviensä kanssa pesästä pudonneen pöllönpoikasen ongelman. Tehtäväkirjan tarinan arvoja ovat ilo, vertaisuus, yhteistyö ja ystävyys. Värityskuvien lisäksi puuhakirjassa on hoksaamistaitoja vaativia tehtäväsivuja. Muskotti on reilu kaveri, tutustu häneen nyt!

Puuhakirjan ovat laatineet graafinen suunnittelija Elina Penninkangas ja toimittaja Jukka Vuorio.

Muskotin puuhakirjaa voi tilata oheisella lomakkeella. Puuhakirjan hinta on 5 € ja tilaukseen lisätään postikulut 2 €.

Tilaa Muskotin puuhakirja


Lastenohjaustyön ideakansio

Iida Heinämäen toimittama Lastenohjaustyön ideakansio on 104-sivuinen tuhti toimintapaketti kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville.

Lastenohjaustyön ideakansio on tarkoitettu Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton tapahtumissa, kursseilla, leireilleä sekä jäsenyhdistysten tilaisuuksissa työskentelevien ohjaajien avuksi. Ideakansio sisältää erilaisia leikkejä ja menetelmiä toimintaan, jossa on kuulovammainen lapsi tai nuori.

Kansio on jaettu kolmeen osioon. Ensimmäinen osio sisältää tutustumiseen ja ryhmäytymiseen liittyviä harjoituksia sekä muita leikkejä. Ensimmäistä osiota kannattaa hyödyntää erityisesti kurssien, tapahtumien ja leirien lastenohjausken aloitustilanteessa. Oppaan toisesta osiosta löydät luovia ja toiminnallisempia menetelmiä, ja kolmannesta osiosta pieniä lapsia varten tarkoitettuja leikkejä.

Omille vastuuohjaajillemme annamme ideakansion maksutta. Oppaan voit tilata ohjeisella lomakkeella hintaan 12 € ja tilaukseen lisätään postikulut 2 €.

Tilaa Lastenohjaustyön ideakansio