Kesäpäivät 2024

Tervetuloa Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton Kesäpäiville Piispalaan, Kannonkoskelle! Kesäpäivillä kuulovammaisten lasten perheet eri puolelta Suomea pääsevät tutustumaan toisiinsa ja viettämään rentoa ja hauskaa viikonloppua yhdessä. Vuonna 2024 Kesäpäivien teemana on Avaruusseikkailu.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Kaikkien 0-17-vuotiaiden kuulovammaisten lasten perheille riippumatta kuulovamman asteesta, kuulon apuvälineestä tai kommunikaatiotavasta. Myös lähipiiri, kuten isovanhemmat, ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Milloin ja missä?

28.-30.6.2024 Piispala, Kannonkoski

Ohjelma

Kesäpäivät alkavat perjantaina 28.6.2024 klo 15.30 ilmoittautumisella ja majoittautumisella ja päättyvät sunnuntaina 30.6.2024 n. klo 13 lounaaseen.

Kesäpäivillä on luvassa paljon hauskaa, kesäistä ohjelmaa koko perheelle! Viikonlopun ohjelmassa on mm. Beach Party, kesäinen joukkuekisa sekä ohjattu vertaiskeskustelu vanhemmille, jonka ajan lapsille ja nuorille on hauskaa ikätasoista ohjelmaa ohjaajiemme kanssa sekä vierailu kotieläintilalla. Iltaisin on mahdollisuus viettää leppoisaa aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa rantasaunoilla ja upealla hiekkarannalla polskien.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26.5.2024. Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Voit lukea lisää ilmoittautumisesta ja etusijaperusteista täältä.

Lisätiedot

Vertaistoiminnan koordinaattori Tarja Lindholm, s-posti: tarja.lindholm@klvl.fi, p. 050 3010 503

Jos mieleesi tulee kysyttävää, ole vain yhteydessä. Vastaamme viesteihin ja puheluihin pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 välillä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman ja aktiviteetit, lastenohjauksen merkittyinä aikoina sekä majoituksen ja täysihoidon tapahtuman aikana (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö.

Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme tapahtuman omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.