Kesäpäivät 2024

Tervetuloa Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton Kesäpäiville Piispalaan, Kannonkoskelle! Kesäpäivillä kuulovammaisten lasten perheet eri puolelta Suomea pääsevät tutustumaan toisiinsa ja viettämään rentoa ja hauskaa viikonloppua yhdessä. Vuonna 2024 Kesäpäivien teemana on Avaruusseikkailu.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Kaikkien 0-17-vuotiaiden kuulovammaisten lasten perheille riippumatta kuulovamman asteesta, kuulon apuvälineestä tai kommunikaatiotavasta. Myös lähipiiri, kuten isovanhemmat, ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Milloin ja missä?

28.-30.6.2024 Piispala, Kannonkoski

Ohjelma

Kesäpäivät alkavat perjantaina 28.6.2024 klo 15.00-15.30 ilmoittautumisella ja majoittumisella ja päättyvät sunnuntaina 30.6.2024 n. klo 13 lounaaseen.

Kesäpäivillä on luvassa paljon hauskaa, kesäistä ohjelmaa koko perheelle Piispalan upeissa rantamaisemissa! Aloitamme viikonlopun perjantaina Beach Partylla ja leppoisalla illanvietolla rantasaunoilla ja nuotion äärellä. Lauantaina on viikonlopun kohokohdan eli perinteeksi muodostuneen joukkuekisan vuoro, jota tänä vuonna kisaillaan avaruusseikkailu –teeman hengessä. Perheistä muodostetaan joukkueet, jotka pääsevät yhdessä ratkomaan erilaisia rastitehtäviä ja kisaamaan voittajan tittelistä.

Lauantaina ohjelmassa on lisäksi vanhemmille ohjattuja vertaiskeskusteluja, jossa pääsette jakamaan kokemuksia ja vinkkejä arkeen. Vertaiskeskustelun aikana lapsille ja nuorille on ohjelmassa vierailu kotieläintilalla, tiimiolympialaiset, askartelua sekä pihapelejä ja leikkejä. Illalla voitte viettää aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa rantasaunoilla, upealla hiekkarannalla polskien sekä nuotion äärellä vaikkapa makkaraa paistaen. Piispalasta voi myös vuokrata esim. sup-lautoja ja kalastustarvikkeita. Käytettävissänne on myös KLVL:n puuhapaja, jossa voi mm. pelailla lautapelejä ja askarrella ja leikkiä.

Sunnuntaina voitte valita hauskoista kesäaktiviteeteista perheellenne mieluisat! Vaihtoehtoina on seikkailuveneretki, kiipeilytorni, kankaanpainanta ja neulanreikäkamerapaja. Jokainen perhe voi valita kaksi mieleistään ohjelmanumeroa. Kesäpäivien päätteeksi kokoonnutaan vielä yhteen ja julistetaan joukkuekisan voittajat.

Lämpimästi tervetuloa mukaan viettämään ikimuistoista, suosittua kesäviikonloppua yhdessä muiden kuulovammaisten lasten perheiden kanssa!

Kesäpäivien ohjelma:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt 26.5.2024. Osallistujavahvistukset on lähetetty 27.5.-3.6.2024 ja tervetulokirje 24.6.2024.

Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja KLVL:n toimistolta toimisto@klvl.fi. Voit lukea lisää ilmoittautumisesta ja etusijaperusteista täältä.

Lisätiedot

Vertaistoiminnan koordinaattori Tarja Lindholm, s-posti: tarja.lindholm@klvl.fi, p. 050 3010 503

Jos mieleesi tulee kysyttävää, ole vain yhteydessä. Vastaamme viesteihin ja puheluihin pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 välillä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman ja aktiviteetit, lastenohjauksen merkittyinä aikoina sekä majoituksen ja täysihoidon tapahtuman aikana (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala), joiden yhteisarvo on noin 200 €/hlö.

Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme tapahtuman omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautus
Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tilaisuuksiin osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto, Ragnar Ekbergin Säätiön myöntämän avustuksen turvin.

Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on, että sitoutuu osallistumaan ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Maksuvapautushakemus tulee lähettää ilmoittautumisajan puitteissa. Täytäthän myös ilmoittautumislomakkeen samalla. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä. Maksuvapautuspäätös lähetetään ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä.

Hae maksuvapautusta (webropol.com)