Seikkailuleirit 2024

Lähde mukaan unohtumattomaan seikkailuun ja tule viettämään kesän hauskinta viikkoa KLVL ry:n & Kuuloliiton kesäleireille! Vuonna 2024 järjestämme kaksi kesäleiriä. Leirit järjestetään Salossa ja Pieksämäellä. Leiritoimintaa tukee Bovallius-säätiö.

Kenelle leirit on suunnattu?

Seikkailuleirit on suunnattu n. 7-13 -vuotiaille huonokuuloisille ja kuuroille lapsille ja heidän sisaruksilleen.

Milloin ja missä?

ma 3.- pe 7.6.2024 Bergvikin kartano, Salo
ma 10.- pe 14.6.2024 Spesian opisto, Pieksämäki

Ohjelma

KLVL ry:n & Kuuloliiton kesäleirit ovat olleet unohtumaton kesäloman aloitus huonokuuloisille ja kuuroille lapsille ja heidän sisaruksilleen jo toistakymmentä vuotta!

Leiriläiset pääsevät tutustumaan muihin huonokuuloisiin ja kuuroihin lapsiin ja nuoriin, tapaamaan tuttuja kavereita ja viettämään yhdessä mukavaa kesäloman aloitusta. Leirien ohjelmassa on paljon hauskaa, kesäistä tekemistä, seikkailua sekä tietysti myös rentoa yhdessäoloa.

Leireillä harjoitellaan hauskan leiriohjelman lomassa kaveritaitoja ja itsenäistymistä turvallisesti kokeneiden leiriohjaajiemme tukemana. Monet ovatkin saaneet leiriltä uusia, hyviä ystäviä.

Leiriohjelma Bergvikin kartano, Salo 3.-7.6.2024

Tarkempi ohjelma julkaistaan pian.

Leiriohjelma Spesian opisto, Pieksämäki 10.-14.6.2024

Leiriohjelmassa on mm. Junior Masterchef -kokkauskisa, Among Us –livepeli, seinäkiipeilyä & pallopelejä, leiridisco sekä leirin oma Talent -show! Leirillä lähdemme retkelle eläinpuistoon, jossa leiriläiset pääsevät rapsuttelemaan suloisia eläinystäviä sekä seikkailemaan Sadun & Seikkailun Taloon. Leirillä vietetään tietenkin aikaa myös kesäklassikoiden äärellä, eli uiden, saunoen, rantalentistä pelaten ja iltanuotion ääreen kokoontuen.

Leiri järjestetään Bovallius-säätiön omistamissa Spesian opiston esteettömissä tiloissa upean hiekkarannan äärellä. Lisää yhteistyöstä voi lukea täältä: https://www.bovallius.fi/

Leirille järjestetään tarvittaessa yhteiskuljetus Oulusta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.5.2024.

Leirille otetaan 20 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli sinne ilmoittautuu vähintään 12 osallistujaa. Leirille voi ottaa mukaan myös sisaruksen tai kaverin. Vahvistamme leirille mukaan mahtumisen viikon sisällä ilmoittautumisen vastaanottamisesta.

Lisätiedot

Pieksämäen leiri: KLVL vertaistoiminnan koordinaattori, Tarja Lindholm, tarja.lindholm@klvl.fi, p. 050 3010 503, KLVL toimisto, toimisto@klvl.fi

Bergvikin leiri: Taneli Ojala, taneli.ojala@kuuloliitto.fi, p. 050 567 0748 (ei tavoitettavissa vkolla 10)
Viivi Kilpeläinen, viivi.kilpelainen@kuuloliitto.fi, p. 044 752 5565

Jos mieleesi tulee kysyttävää, ole vain yhteydessä! Vastaamme viesteihin ja puheluihin pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 välillä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: 150 €/lapsi, sisarusalennus -50 %

Hinta sisältää koko leirin ajaksi täysihoidon, vakuutuksen ja ohjelman. Laskut lähetetään ennen leiriä sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 1.5.2024. Tämän jälkeen tehdyt ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli osallistumisen peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin asiasta tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautus
Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tilaisuuksiin osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto, Ragnar Ekbergin Säätiön myöntämän avustuksen turvin.

Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on, että sitoutuu osallistumaan ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Maksuvapautushakemus tulee lähettää leirin ilmoittautumisajan puitteissa. Täytäthän myös ilmoittautumislomakkeen samalla. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä. Maksuvapautuspäätös lähetetään ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä.

Hae maksuvapautusta (webropol.com)