Lasten kesäleirit 2024

Lähde mukaan unohtumattomaan seikkailuun ja tule viettämään kesän hauskinta viikkoa KLVL ry:n & Kuuloliiton järjestämille kesäleireille! Leirejä on järjestetty jo monta kymmentä vuotta kuulovammaisten ja kuurojen lasten iloksi. Tänä vuonna järjestämme kaksi seikkailullista kesäleiriä. Leirit järjestetään Salossa ja Pieksämäellä.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Lasten kesäleirit on suunnattu n. 7-12 -vuotiaille kuulovammaisille lapsille ja heidän sisaruksilleen.

Milloin ja missä?

3.-7.6.2024 Bergvikin kartano, Salo
10.-14.6.2024 Spesian opisto, Pieksämäki

Ohjelma

Leireillä lapset pääsevät tutustumaan muihin kuulovammaisiin lapsiin ja heidän sisaruksiinsa hauskan leiriohjelman parissa. Leireillä harjoitellaan mukaansa tempaavan ohjelman lomassa kaveritaitoja ja itsenäistymistä turvallisesti kokeneiden leiriohjaajiemme tukemana. Monet ovatkin saaneet leiriltä uusia, hyviä ystäviä.

Ohjelmassa on paljon hauskaa, kesäistä tekemistä ja seikkailua sekä tietysti myös rentoa yhdessäoloa – uidaan, saunotaan, tehdään pellehyppyjä järveen, retkeillään, askarrellaan ja järjestetään hauskaa iltaohjelmaa. Lapset pääsevät tutustumaan uusiin kavereihin, tapaamaan tuttuja kavereita ja viettämään yhdessä mukavaa kesäloman aloitusta!

Lisätietoja ohjelmasta julkaistaan pian.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.5.2024.

Leirille otetaan 20 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli sinne ilmoittautuu vähintään 12 osallistujaa. Jos leirille lähtö yksin tuntuu vielä vaikealta, mukaan voi ottaa myös sisaruksen tai kaverin. Kun ilmoittaudut, vahvistamme sinulle leirille mukaan mahtumisen viimeistään noin viikon kuluttua ilmoittautumisen vastaanottamisesta

Lisätiedot

Pieksämäen leiri: KLVL vertaistoiminnan koordinaattori, Tarja Lindholm, tarja.lindholm@klvl.fi, p. 050 3010 503
KLVL toimisto, toimisto@klvl.fi

Bergvikin leiri: Taneli Ojala, taneli.ojala@kuuloliitto.fi, p. 050 567 0748 (ei tavoitettavissa vkolla 10)
Viivi Kilpeläinen, viivi.kilpelainen@kuuloliitto.fi, p. 044 752 5565

Jos mieleesi tulee kysyttävää, ole vain yhteydessä! Vastaamme viesteihin ja puheluihin pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 välillä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: 150 €/lapsi, sisarusalennus -50 %

Hinta sisältää koko leirin ajaksi täysihoidon, vakuutuksen ja ohjelman. Laskut lähetetään ennen leiriä sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 1.5.2024. Tämän jälkeen tehdyt ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli osallistumisen peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin asiasta tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.