Vastaamalla imagokyselyyn autat meitä kehittämään toimintaamme

Tervetuloa vastaamaan Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton imagokyselyyn. Kyselyn avulla selvitetään liiton tunnettuutta ja imagoa jäsenistön ja kuulovammaisten lasten vanhempien keskuudessa.

Tuloksia hyödynnetään liiton toiminnan suunnittelussa erityisesti vuonna 2022 alkavaa seuraavaa strategiakautta silmällä pitäen. Tulosten avulla pyritään vahvistamaan liiton imagoa ja tunnettuutta tahona, joka edistää kuulovammaisten lasten perheiden hyvinvointia.

Vastaamiseen kannattaa varata ainakin noin 10 minuuttia aikaa. Kyselystä saatavat tulokset ovat meille erittäin tärkeitä, joten toivomme, että voit antaa meille tämän pienen hetken ajastasi. Voit halutessasi tallentaa vastauksesi kunkin sivun lopussa ja jatkaa vastaamista myöhemmin.

Tästä kyselystä toteutetaan kaksi eri versiota ja tämä versio on tarkoitettu Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton jäsenperheille tai kuulovammaisten lasten vanhemmille, jotka eivät ole vielä toiminnassamme mukana.

Kyselyn lopussa voit osallistua arvontaan. Kaikkien osallistujien kesken arvomme viisi pääsylippua HopLopiin. Pääsylippu kattaa yli 2-vuotiaan lapsen osallistumisen ja mukana oleva valvoja/vanhempi pääsee sisälle maksutta samoin kuin alle 2-vuotiaat lapset.

Vastausaikaa on 26.4.2020 saakka. Kiitos jo etukäteen arvokkaasta vastauksestasi!