Uusi vertaistoiminnan koordinaattori esittäytyy

Hei,

Olen Tarja Lindholm ja aloitin KLVL:n vertaistoiminnan koordinaattorina 15.4.2020. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden kandidaatti ja liiketalouden tradenomi. Aiemmin olen työskennellyt erilaisissa asiantuntija-, projektinhallinta-, opetus- ja esimiestehtävissä sekä lasten liikunnanohjaajana.

Perheeseeni kuuluu huonokuuloinen 9-vuotias poika, vilkas 6-vuotias tyttö sekä mieheni. Pojallamme on keskivaikea/vaikea kuulovamma, joka diagnosoitiin alle vuoden ikäisenä. Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liittoon tutustuin poikamme kuulovamman myötä ja varsinkin hänen ollessa pieni, saimme vertaisperhetapahtumista korvaamattoman tärkeää tietoa ja tukea arkeen. Vapaa-aikani kuluu pitkälti perheen kanssa puuhastellessa. Tykkäämme pelailla pihalla, tehdä metsä- ja pyöräilyretkiä, käydä uimassa ja viettää aikaa ystävien kanssa. Ja kun kaipaan omaa rauhaa, lähden lenkille tai painelen ryhmäliikuntatunnille.

Odotan innolla, että pääsemme toteuttamaan perheille mieluisia tapahtumia ja vertaistukea. Todella mielelläni kuulisin teiltä perheiltä, millaista tukea te kaipaatte. Jos siis mikä tahansa mietityttää tai sinulla on vaikka toivomus kurssin aiheesta, ota ihmeessä yhteyttä: tarja.lindholm@klvl.fi

Nähdään tapahtumissa (toivottavasti mahdollisimman pian)! 🙂