Ensiaskeleet kuulopolulle – vanhempainilta verkossa

Onko lapsellasi todettu kuulovamma tai tutkitaanko kuuloa? Tule mukaan vanhempainiltaan, jossa tarjotaan tietoa lasten kuulovammoista, vinkkejä arkeen sekä mahdollisuuksia jakaa kokemuksia.

Kenelle vanhempainilta on suunnattu?

Vanhempainilta on suunnattu erityisesti hiljattain diagnoosin saaneiden lasten perheille, mutta kaikki kuulovammaisten lasten perheet ovat toki tervetulleita mukaan lähipiiriä, kuten vaikkapa isovanhempia myöten.

Milloin ja missä?

Keskiviikko 17.1.2024 klo 17.30-19.30 / Teams

Ohjelma

Vanhempainillan ohjelmassa on tietoa kuulovammoista ja vuorovaikutuksesta sekä vanhempien ja kuulovammaisten nuorten kokemuspuheenvuoroja. Tilaisuudessa jaetaan kokemuksia, tietoa ja vinkkejä kuulovammaisten lasten perheiden arkeen. Illan aikana on mahdollisuus kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä sekä vaihtaa ajatuksia. Mukaan voi toki tulla ihan vain seuraamaankin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 14.1.2024. Saat linkin tilaisuuteen viimeistään tiistaina 16.1.2024. Tarkistathan myös roskapostisi.

Lisätiedot

Vertaistoiminnan koordinaattori Tarja Lindholm, s-posti: tarja.lindholm@klvl.fi, p. 050 3010 503

Jos mieleesi tulee kysyttävää, ole vain yhteydessä! Vastaamme viesteihin ja puheluihin pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 välillä.

Hinta ja peruutusehdot

Tilaisuus on maksuton. Ilmoitathan kuitenkin mahdollisesta osallistumisen peruutuksesta mahdollisimman pian KLVL:n toimistolle sähköpostitse toimisto@klvl.fi.