Syysperhepäivät 2021

Syysperhepäivät kokoaa yhteen kaikkien kuulovammaisten lasten perheet ympäri Suomen viettämään mukavaa vertaisperheviikonloppua. Syysperhepäivien teemana on uni ja rentoutuminen.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Perhepäiville ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä myöten. Tapahtuma on avoin kaikille eikä osallistumista ole rajoitettu minkään kuulovamman, iän tai kommunikaatiotavan perusteella. Viikonloppu pitää sisällään perheen yhteistä tekemistä ja erillistä ohjattua ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

Perhepäiviä järjestetään kevät- ja syysliittokokouksien yhteydessä, joten osallistumalla pääsee tutustumaan paremmin liiton toimintaan.

Milloin ja missä?

30.-31.10.2021 Pajulahti, Nastola

Ohjelma

Viikonlopun aikana on niin perheille yhteistä ohjelmaa kuin omaa ohjelmaa aikuisille, lapsille ja nuorille. Kurssi järjestetään Pajulahden liikuntaopistolla Nastolassa, jossa on paljon mahdollisuuksia mukavalle yhteiselle tekemiselle!

Aikuisille on ohjelmassa on luento, nuoren kokemuspuheenvuoro ja vertaiskeskustelu. Sunnuntaiaamupäivällä pidetään syysliittokokous, jossa keskustellaan liiton toiminnasta ja tavoitteista, mutta paikan päälle saa tulla ihan vain kuuntelemaankin.

Lapsille on mukavaa ikätasoista, lastenohjaajiemme suunnittelemaa puuhaa aikuisten oman ohjelman ajan. Nuorille on omaa ohjelmaa. Sunnuntaina on koko perheen yhteisen ohjelmanumeron vuoro.

Syysperhepäivät alkavat lauantaina 30.10.2021 klo 11.00 ja päättyvät sunnuntaina 31.10.2021 n. klo 13.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 26.9.2021. Ilmoittautumisajan jälkeen voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja laittamalla viestin KLVL:n toimistolle toimisto(at)klvl.fi.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus.

Tapahtumapaikka

Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 15560 Nastola