Kuulovammaisen lapsen koulupolku

Kurssin teemana on kuulovammaisen lapsen koulupolun vaiheet. Kurssi järjestetään yhdessä LapCI ry:n kanssa.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Kurssi on suunnattu kouluikää lähestyvien ja ala-sekä yläkouluikäisten kuulovammaisten lasten perheille.

Milloin ja missä?

8.-10.10.2021 SantaSport, Rovaniemi

Ohjelma

Viikonlopun aikana on omaa ohjelmaa aikuisille, lapsille ja nuorille sekä paljon vertaistuen mahdollisuuksia koko perheelle. Kurssi järjestetään Rovaniemellä, jossa pääsee lokakuussa nauttimaan Lapin kauniin ruskan loistosta!

Ohjelmassa on aikuisille kaksi luentoa, nuoren kokemuspuheenvuoro ja vertaiskeskustelu. Luennoilla käsitellään kuulovammaisen lapsen tukea koulupolun eri vaiheissa: millaista tukea lapsi tarvitsee koulun alkaessa, alakoulun aikana ja yläkouluun siirryttäessä? Luennoitsijana kurssilla on kasvatustieteiden tohtori ja erityisopettaja Maarit Lasanen. Maarit on tehnyt väitöskirjan kuulovammaisten lasten vertaisryhmätoiminnasta ja vertaistuen merkityksestä. Maarit toimii myös kurssinvetäjänä.

Lapsille ja nuorille on mukavaa ikätasoista, lastenohjaajiemme suunnittelemaa ohjelmaa aikuisten oman ohjelman ajan. Sunnuntaina on koko perheen yhteisen ohjelmanumeron vuoro. Lisätietoja ohjelmasta julkaistaan pian.

Kurssi alkaa perjantaina 8.10.2021 klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina 10.10.2021 klo 13.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 5.9.2021. Ilmoittautumisajan jälkeen voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja laittamalla viestin KLVL:n toimistolle toimisto(at)klvl.fi.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: 50 € / aikuinen sis. täyshoidon ja ohjelman.​ Kuulovammaiset lapset maksutta. Muut alle 18-vuotiaat lapset 10 €/hlö. Hinta sis. kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, majoituksen sekä ohjelman, joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi .Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus.

Tapahtumapaikka

Santasport, Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi