Nuorten Syysleiri 2021

Tule mukaan viettämään hauskaa syysviikonloppua muiden huonokuuloisten ja kuurojen nuorten kanssa!

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Viikonloppu on tarkoitettu 13-17-vuotiaille huonokuuloisille ja kuuroille nuorille. Mukaan mahtuu 20 nuorta. Jos tilaa on, mukaan voi ottaa myös sisaruksen tai kaverin. Nuorten Syysleiri järjestetään yhdessä Kuuloliitto ry:n ja LapCI ry:n kanssa.

Milloin ja missä?

5.-7.11.2021 Varalan urheiluopisto, Tampere

Ohjelma

Viikonlopun aikana pääsette tutustumaan ja viettämään aikaa muiden huonokuuloisten ja kuurojen nuorten kanssa. Luvassa on mm. pakoseikkailu Prison Islandissa, pizzaillallinen, Halloween -bileet, rentoa hengailua & pelailua sekä saunomista ja uimista.

Nuorten Syysleiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina n. klo 14.30. Ohjaajat ovat tarpeen mukaan vastassa Tampereen asemalla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.10.2021. Ole nopea, sillä mukaan mahtuu 20 nuorta!

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: 40 € / nuori sis. täyshoidon ja ohjelman.​ Hinta sis. aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan, majoituksen sekä ohjelman, joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mikäli osallistumisen peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme viikonlopun omavastuuosuuden. Sairas- ja karanteenitapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää asiasta todistus.