Keskivaikeasti kuulovammaisten lasten perheiden viikonloppu

Kurssilla tarjotaan tietoa keskivaikean kuulovamman vaikutuksesta arkeen, keskivaikean kuulovamman kuntoutuksesta ja uusimmista apuvälineistä sekä tietoa itsetunnon ja identiteetin kehityksestä.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Kurssi on suunnattu kaikille perheille, joissa on keskivaikeasti kuulovammainen lapsi.

Milloin ja missä?

9.-11.4.2021 Varalan urheiluopisto, Tampere

Ohjelma

Kurssin teemana on itsetunto ja identiteetti. Aikuisille on ohjelmassa luento kuulovammaisen lapsen ja nuoren itsetunnon ja identiteetin kehityksen tukemisesta sekä kuuntelun apuvälineiden esittely. Lasten ja nuorten kanssa itsetuntoa ja identiteettiä käsitellään ikätasoisesti leikkien ja aktiviteettien avulla. Lapsille ja nuorille sekä koko perheelle on lisäksi luvassa muuta mukavaa ohjelmaa Varalan ja ympäristön aktiviteetteja hyödyntäen.

Kurssi alkaa perjantaina 9.4.2021 klo 17 ja päättyy sunnuntaina 11.4.2021 n. klo 13.

Ilmoittautuminen

Kurssi on toistaiseksi täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon. Olemme yhteydessä hakijoihin viimeistään 1 kk ennen kurssia.

Maksaminen ja peruutusehdot

KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus.

Tapahtumapaikka

Varalan urheiluopisto, Tampere