Mikrotia-vertaisperhekurssi 2.-4.9.2022

Kurssilla jaetaan tietoa mikrotiasta ja sen kuntoutuksesta sekä tarjotaan vertaistukea mikrotia-lasten perheille. Kurssi järjestetään yhteistyössä Kuuloliiton Harvinaiset-toiminnan kanssa.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Tervetuloa viettämään mukavaa viikonloppua yhdessä muiden mikrotia-lasten perheiden kanssa! Kurssi on suunnattu mikrotia-lasten perheille. Etusijalla ovat perheet, joiden lapsilla kuulovamma liittyy oireyhtymään, kuten Goldenhar- tai Treacher Collins -oireyhtymään.

Milloin ja missä?

2.-4.9.2022 Varalan opisto, Tampere

Ohjelma

Ohjelmassa on aikuisille kaksi asiantuntijaluentoa, mikrotia -nuorten kokemuspuheenvuoroja, rentoutumista ja ohjattuja vertaiskeskusteluja. Lapsille ja nuorille on mukavaa, ikätasoista ohjelmaa ohjaajiemme kanssa vanhempien oman ohjelman ajan. Iltaisin on vapaamuotoista ohjelmaa koko perheelle – liikuntasalissa pelailua, frisbeegolfia, lautapelejä, saunomista & uintia. Sunnuntaina on koko perheen yhteisen ohjelmanumeron vuoro.

Kurssi alkaa perjantaina klo 11.00 ja päättyy sunnuntaina n. klo 13. Mukaan voi perjantaina tulla tarvittaessa toki myöhemminkin.

Tarkempi ohjelma julkaistaan pian.

Ilmoittautuminen

Hae kurssille mukaan viimeistään 24.7.2022.

Osallistujat vahvistetaan hakuajan päättymisen jälkeen. Etusijalla ovat perheet, joiden lapsilla kuulovamma liittyy oireyhtymään, kuten Goldenhar- tai Treacher Collins -oireyhtymään. Tämän jälkeen etusijalla ovat ensikertalaiset ja perheet, jotka eivät ole osallistuneet KLVL:n lähitilaisuuksiin vuoden 2021 aikana. Loput paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille otetaan 8-10 perhettä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen kurssia sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairas-tai karanteenitapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.