Lapsen ja nuoren itsetunto ja identiteetti -vertaisperhekurssi 16.-18.9.2022

Kurssin teemana on huonokuuloisen ja kuuron lapsen itsetunnon ja identiteetin vahvistaminen. Kurssilla jaetaan tietoa ja arjen vinkkejä sekä vietetään leppoisaa viikonloppua yhdessä.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssin kohderyhmänä ovat kaikkien kuulovammaisten lasten perheet. Kurssilla kuulovammaisten lasten perheillä on mahdollisuus tutustua toisiinsa, jakaa vinkkejä ja kokemuksia sekä luoda vertaistuen verkostoja.

Milloin ja missä?

16.-18.9.2022 Santasport, Rovaniemi

Ohjelma

Kurssilla on luvassa paljon hauskaa ja hyödyllistä ohjelmaa niin aikuisille, lapsille kuin nuorillekin! Perjantaina tutustutaan ja lauantaina päivällä on omaa ohjelmaa aikuisille, lapsille ja nuorille. Kasvatustieteiden tohtori ja erityisopettaja Maarit Lasanen tulee kertomaan aikuisille itsetunnon ja identiteetin tukemisesta erityisesti huonokuuloisten ja kuurojen lasten ja nuorten näkökulmasta. Lisäksi aikuisille on ohjelmassa virkistäytymistuokio luonnossa, nuoren kokemuspuheenvuoro ja ohjattu vertaiskeskustelu.

Lapsille ja nuorille on ohjausta aikuisten oman ohjelman ajan. Lapset ja nuoret pääsevät muun muassa Funparkiin, keilaamaan sekä seinäkiipeilemään ja temppuilemaan volttimonttuun! Lisäksi heille on muuta mukavaa, ikätasoista puuhaa kuten leikkejä, askartelua ja pelailua kokeneiden ohjaajiemme kanssa. Lauantai-illalla koko perheellä on mahdollisuus polskia ja nauttia Santasportin kylpylän palveluista.

Kurssi huipentuu sunnuntaina koko perheen yhteiseen ruskaretkeen Lapin lumoavassa luonnossa! Teemme retken Ounasvaaran näköalatornille ja laavulle, jossa pääsette paistamaan makkaraa ja muita herkkuja. Ohjelmassa on myös mukavia, pieniä luontoaiheisia tehtäviä matkan varrella.

Tule mukaan nauttimaan rentouttavasta viikonlopusta!

Viikonlopun ohjelma:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt 14.8.2022

Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 €/aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen kurssia sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairas-tai karanteenitapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.