Itsetunto ja identiteetti 16.-18.9.2022

Kurssilla käsitellään itsetunnon ja identiteetin kehitystä sekä vertaistuen merkitystä ja annetaan vinkkejä huonokuuloisen tai kuuron lapsen identiteetin ja itsetunnon tukemiseksi.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssin kohderyhmänä ovat kaikkien kuulovammaisten lasten perheet. Kurssi tarjoaa mahdollisuuksia kuulovammaisten lasten perheille vertaistukeen ja verkostojen luomiseen.

Milloin ja missä?

16.-18.9.2022 Santasport, Rovaniemi

Ohjelma

Ohjelma julkaistaan pian.

Ilmoittautuminen

Hae mukaan viimeistään 14.8.2022.

Osallistujat vahvistetaan hakuajan päättymisen jälkeen. Kurssille etusijalla ovat ensikertalaiset ja tämän jälkeen perheet, jotka eivät ole osallistuneet KLVL:n lähitilaisuuksiin vuoden 2021 aikana. Loput paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille otetaan 8-10 perhettä.

Maksaminen ja peruutusehdot

KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Laskut lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen kurssia. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen kurssia sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairas-tai karanteenitapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Tapahtumapaikka

Santasport, Rovaniemi