Lasten kuulovammat -vertaisperhekurssi verkossa

Kurssilla tarjotaan tietoa lasten kuulovammoista ja niiden kuntoutuksesta sekä käytännön vinkkejä kuulovammaisen lapsen kielenkehityksen tukemiseksi arjessa.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Kurssille ovat tervetulleita kaikkien kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä myöten. Etusijalla ovat ensikertalaiset ja hiljattain kuulovammadiagnoosin saaneiden lasten perheet.

Milloin ja missä?

13.3.2021, verkkototeutus

Ohjelma

Kurssilla audiologi Pekka Lapinleimu kertoo lasten kuulon tutkimisesta ja kuntoutuksesta. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla kuulemaan ja esittämään kysymyksiä asiantuntijalääkärille! Kuulovammaisten lasten kanssa työskennellyt puheterapeutti Marja Liikanen kertoo kuulovammaisen lapsen vuorovaikutuksen tukemisesta ja pitää vanhemmille Mielekkään kielen resepti -työpajan, jossa harjoitellaan käytännössä lapsen kielenkehityksen tukemista. Ohjelmassa on myös sisäkorvaistutetta käyttävän nuoren kokemuspuheenvuoro, ohjattu vertaiskeskustelu sekä koko perheen yhteisiä leikkituokioita. Voit kertoa lastenne leikkitoiveista ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin rakennamme leikit lasten toiveet huomioon ottaen.

Ilmoittautuminen

Kurssilla on vielä vapaita paikkoja! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.3.2021

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: 10 €/perhe

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus.