Vertaiskeskusteluillat verkossa

Jotta perheiden ja vanhempien olisi mahdollista tutustua ja tavata toisiaan sekä saada arvokasta vertaistukea myös koronapandemian aikana ja rajoituksista huolimatta, järjestämme kevään 2021 aikana vertaiskeskusteluiltoja vanhemmille erilaisista teemoista.

Kenelle?

Vertaiskeskusteluillat ovat matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja, jonne voi tulla keskustelemaan, kysymään, jakamaan kokemuksia tai ihan vain kuuntelemaan. Keitä itsellesi vaikka kuppi kahvia, ota mukava asento ja tule mukaan tapaamaan muita kuulovammaisten lasten vanhempia! Vertaiskeskusteluja ovat vetämässä KLVL:n toimistolta toiminnanjohtaja Sari Suokas tai vertaistoiminnan koordinaattori Tarja Lindholm tai molemmat.

Milloin ja missä?

ti 23.3.2021 klo 18.00-19.30 Teemana huonokuuloisten ja kuurojen lasten oikeudet. Tule mukaan keskustelemaan mikä sinun mielestäsi pitäisi yhteiskunnassa olla toisin, jotta kuulovammaisten lasten oikeudet toteutuisivat paremmin? Millaisia epäkohtia olet kohdannut? Entä millaisia positiivisia kokemuksia sinulla on? Keskustelussa mukana on myös Kuurojen Liiton erityisasiantuntija Pirkko Selin-Grönlund, jolta voit kysyä esimerkiksi viittomakielen opetuksesta.

to 15.4.2021 klo 18.00-19.30 Aihe avoin! Otamme mielellämme vastaan toivomuksia ja voimme jatkaa keskustelua toivomistanne aiheista. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tiistain 23.3.2021 vertaiskeskustelutilaisuuteen viimeistään sunnuntaina 21.3.2021.

Ilmoittaudu mukaan torstain 15.4.2021 vertaiskeskustelutilaisuuteen viimeistään sunnuntaina tiistaina 13.4.2021.

Maksaminen ja peruutusehdot

Vertaiskeskustelut verkossa ovat maksuttomia. Ilmoitathan kuitenkin mahdollisista peruutuksista KLVL:n toimistolle toimisto(at)klvl.fi