Kuulovammaisen nuoren itsenäistymisen tukeminen – luento ja vertaiskeskustelu verkossa

Tervetuloa verkkoluennolle ja vertaiskeskusteluun, jonka aiheena on kuulovammaisen nuoren itsenäistyminen ja sen tukeminen.

Kenelle verkkoluento on suunnattu?

Luennolle ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet ja vertaiskeskusteluun vanhemmat.

Milloin ja missä?

Tiistaina 24.8.2021 klo 17.30-19.30 / Zoom

Ohjelma

Ohjelmassa on kuulovammaisten parissa pitkään työskennelleen psykologi Kristiina Laakson luento kuulovammaisen nuoren itsenäistymisen tukemisesta. Luennon jälkeen on vuorossa vertaiskeskustelu kuulovammaisten lasten vanhemmille. Tilaisuudessa pääsette jakamaan arjen kokemuksia ja hyviä käytänteitä. Voitte kysyä vinkkejä mieltä askarruttaviin asioihin asiantuntijoilta ja toisilta kuulovammaisten lasten ja nuorten vanhemmilta.  

Ilmoittautuinen

llmoittaudu mukaan viimeistään 19.8.2021. Ilmoitathan mahdollisesta perumisesta KLVL ry:n toimistolle toimisto@klvl.fi ennen luentoa. Verkkoluento ja vertaiskeskustelu ovat maksuttomia.

Nuorten oma viikonloppu 2021

Järjestämme 27.-29.8.2021 Nuorten oman viikonlopun Piispalan nuorisokeskuksen upeissa rantamaisemissa Kannonkoskella. Viikonlopun teemana on ammatinvalinta ja itsenäistyminen. Ilmoittaudu mukaan/vinkkaa viikonlopusta perheenne kuulovammaiselle nuorelle! Mukaan voi ottaa myös sisaruksen tai kaverin.