Kesäpäivät 2021

Tervetuloa viettämään Kuulovammaisten lasten vanhempien liiton perinteisiä Kesäpäiviä Piispalaan, Kannonkoskelle! Kesäpäivillä kuulovammaisten lasten perheet eri puolelta Suomea pääsevät tutustumaan toisiinsa ja viettämään rentoa ja hauskaa viikonloppua yhdessä. Vuonna 2021 Kesäpäivien teemana on salapoliisit.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Kesäpäiville ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä myöten. Tapahtuma on avoin kaikille eikä osallistumista ole rajoitettu minkään kuulovamman, iän tai kommunikaatiotavan perusteella.

Milloin ja missä?

2.-4.7.2021 Piispala, Kannonkoski

Ohjelma

Kesäpäivien ohjelmassa on perinteiseen tapaan koko perheen yhteinen, hauska kisa. Perheistä muodostetaan joukkueet, jotka kisaavat yhdessä voittaakseen himotun palkinnon ja voittajan tittelin! Iltaisin perheet pääsevät viettämään mukavaa, rentoa iltaa rantasaunalle. Lapset pääsevät tutustumaan muihin kuulovammaisiin lapsiin ja nuoriin.

Sunnuntaina vanhemmille on vertaiskeskustelu, jonka aikana on omaa ohjelmaa lapsille ja nuorille lasten- ja nuortenohjaajiemme kanssa. Lapsille on ohjelmassa mukavaa ikätasoista puuhaa sekä vierailu kotieläinpihalla, jossa pääsee rapsuttelemaan suloisia kotieläimiä!

Kesäpäivät alkavat perjantaina 2.7.2021 klo 15.00 ja päättyvät sunnuntaina 4.7.2021 klo 13.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyi 31.5.2021. Ilmoittautumisajan jälkeen voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja laittamalla viestin KLVL:n toimistolle toimisto(at)klvl.fi.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus.