Peruttu: Kurssi- ja leiriohjaajien jatkokoulutus

Kuulo- ja viittomakielialan järjestöjen kurssi- ja leirijohtajien jatkokoulutuksessa osallistujat pääsevät harjoittelemaan ohjaajataitoja käytännössä.

Huom! Koulutus on peruttu Uudenmaan kokoontumisrajoitusten vuoksi.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Jatkokoulutus on suunnattu kaikille kuulo- ja viittomakielialan järjestöissä toimiville ohjaajille ja ohjaajaksi haluaville. Koulutus järjestetään suomen kielellä/suomalaisella viittomakielellä. Jatkokoulutuksen tavoitteena on käydä läpi leikkejä ja pelejä, jotka soveltuvat erityisen hyvin mukana olevien järjestöjen leireille. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi sitä, miten erilaiset kommunikointitavat tulee ottaa huomioon pelejä ja leikkejä suunniteltaessa ja toteuttaessa.

Milloin ja missä?

Koulutus järjestetään lähitoteutuksena Valkean talon viereisellä kentällä Helsingissä (Ilkantie 4) 16.5. klo 12.00-15.00. Koulutus on maksuton.

Koulutuksen järjestävät kuulo-ja viittomakielialan järjestöt yhteistyössä: Kuulovammaisten lasten vanhempien liitto KLVL ry, Kuuloliitto ry, Kuurojen Liitto ry, Kuurojen Palvelusäätiö – Juniori-ohjelma, LapCI – Sisäkorvaistutelasten valtakunnallinen yhdistys ry, Suomen Kuurojen Urheiluliitto SKUL ry, Suomen Kuurosokeat ry & Finlandssvenska teckenspråkiga rf.

Ilmoittautuminen

Koulutus on peruttu.