Kevätperhepäivät 2021

Kevätperhepäivät kokoaa yhteen kaikkien kuulovammaisten lasten perheet ympäri Suomen viettämään mukavaa vertaisperheviikonloppua. Kevätperhepäivien teemana on sosiaaliset taidot.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Perhepäiville ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä myöten. Tapahtuma on avoin kaikille eikä osallistumista ole rajoitettu minkään kuulovamman, iän tai kommunikaatiotavan perusteella. Viikonloppu pitää sisällään perheen yhteistä tekemistä ja erillistä ohjattua ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

Perhepäiviä järjestetään kevät- ja syysliittokokouksien yhteydessä, joten osallistumalla pääsee tutustumaan paremmin liiton toimintaan.

Milloin ja missä?

22.-23.5.2021 Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa

Ohjelma

Viikonlopun aikana on omaa ohjelmaa aikuisille, lapsille ja nuorille sekä paljon vertaistuen mahdollisuuksia koko perheelle. Kurssi järjestetään Laukaalla kylpylähotelli Peurungassa, jossa koko perhe pääsee pitämään hauskaa ja polskimaan yhdessä!

Ohjelmassa on aikuisille lauantaina luento kuulovammaisen lapsen sosiaalisten taitojen tukemisesta, nuoren kokemuspuheenvuoro ja vertaiskeskustelu. Sunnuntaiaamupäivällä pidetään kevätliittokokous, jossa keskustellaan liiton toiminnasta ja tavoitteista, mutta paikan päälle saa tulla ihan vain kuuntelemaankin.

Lapsille ja nuorille on ohjelmassa aarteenetsintää ja muuta mukavaa puuhaa ikäryhmittäin ohjaajiemme kanssa aikuisten oman ohjelman ajan. Nuoret pääsevät myös testaamaan taitojaan keilaradalle.

Kevätperhepäivät alkavat lauantaina 22.5.2021 klo 11.00 ja päättyvät sunnuntaina 23.5.2021 n. klo 13.

Ohjelman tarkempi aikataulu julkaistaan pian.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 18.4.2021. Ilmoittautumisajan jälkeen voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja laittamalla viestin KLVL:n toimistolle toimisto(at)klvl.fi.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus.

Tapahtumapaikka

Kylpylähotelli Peurunka, Peurungantie 85, 41340 Laukaa