Kevätperhepäivät 2021

Kevätperhepäivät kokoaa yhteen kaikkien kuulovammaisten lasten perheet ympäri Suomen viettämään mukavaa vertaisperheviikonloppua. Kevätperhepäivien teemana on sosiaaliset taidot.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Kevätperhepäiville ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä myöten. Perhepäivillä on mukana aina kaikenikäisiä lapsia taaperoista teini-ikäisiin, joten rohkeasti mukaan vaan! Uusille jäsenperheille Perhepäivät ovat mitä mainioin keino päästä tutustumaan lähemmin toimintaamme ja muihin kuulovammaisten lasten perheisiin.

Perhepäiviä järjestetään kevät- ja syysliittokokouksien yhteydessä, joten osallistumalla pääsee tutustumaan paremmin liiton toimintaan.

Milloin ja missä?

22.-23.5.2021 Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa

Ohjelma

Viikonlopun aikana on omaa ohjelmaa aikuisille, lapsille ja nuorille sekä paljon vertaistuen mahdollisuuksia koko perheelle. Kurssi järjestetään Laukaalla kylpylähotelli Peurungassa, jossa koko perhe pääsee pitämään hauskaa ja polskimaan yhdessä!

Aloitamme yhteisellä tervetulotilaisuudella sekä koko perheen yhteisellä Kevätperhepäivät -kisalla, jossa perheet pääsevät tutustumaan toisiinsa. Lauantai-iltapäivällä aikuisille on ohjelmassa Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin pitämä luento kuulovammaisen lapsen sosiaalisten taitojen tukemisesta, nuoren kokemuspuheenvuoro ja vertaiskeskustelu. Sunnuntaiaamupäivällä pidetään kevätliittokokous, jossa keskustellaan liiton toiminnasta ja tavoitteista, mutta paikan päälle saa tulla ihan vain kuuntelemaankin.

Lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan muihin ikäisiinsä kuulovammaisiin lapsiin ja nuoriin sekä heidän sisaruksiinsa lasten- ja nuortenohjauksessa aikuisten oman ohjelman ajan. Lapsille on ohjelmassa musiikkiterapiaa, tutustumisleikkejä, ulkoilua, aarteenetsintää ja muuta mukavaa puuhaa ikäryhmittäin. Nuorille on keilausta, nuoren kokemuspuheenvuoro, musiikkiterapiaa, ystävyyshautomo sekä aarteenetsintää omassa porukassa nuortenohjaajien kanssa.

Kevätperhepäivät alkavat lauantaina 22.5.2021 klo 10.30 ja päättyvät sunnuntaina 23.5.2021 n. klo 14.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 2.5.2021. Vahvistamme osallistujat ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja laittamalla viestin KLVL:n toimistolle toimisto(at)klvl.fi.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, yhden päivällisen, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme tapahtuman omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus.