Lievät ja toispuoleiset kuulovammat -vertaisperhekurssi

Kurssilla käsitellään lievän tai toispuolisen kuulovamman vaikutusta arkeen. Kurssi tarjoaa vertaistukea sekä tietoa lievistä ja toispuolisista kuulovammoista ja niiden kuntoutuksesta.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Kurssi on suunnattu lievästi ja toispuolisesti huonokuuloisten lasten perheille.

Milloin ja missä?

24.4.2021 Verkossa, Zoom

Ohjelma

Ohjelmassa on aikuisille erityisasiantuntija Jukka Rasan luento kuunteluympäristöstä ja sen tärkeydestä lievästi tai toispuoleisesti kuulovammaisen kuntoutuksessa, ohjattu vertaiskeskustelu sekä yhteistä ohjelmaa koko perheelle tutustumisen ja kisailujen parissa. Päivän päätteeksi koko perhe pääsee osallistumaan jännittävään etäpakopeliin!

Kurssi alkaa lauantaina 24.4.2021 klo 09.30 ja päättyy klo 16.15. Luennon ajankohta on klo 10.00-11.30.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 11.4.2021.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 10 € / aikuinen. Ei-jäsenet 15 €/aikuinen. Lapset maksutta. Voit osallistua myös pelkälle luennolle, jonka hinta on 5€.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus.