Koulu ja kaverit -vertaisperhekurssi

Kurssilla tarjotaan tietoa ja vertaistukea kouluikäisten ja sitä lähestyvien kuulovammaisten lasten perheille. Kurssilla käsitellään kuulovammaisen lapsen koulupolun ja kaverisuhteiden tukemista.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kouluikäisten ja sitä lähestyvien kuulovammaisten lasten perheille.

Milloin ja missä?

27.-29.9.2024 | Vuokatti Sport Resort

Ohjelma

Kurssi alkaa perjantaina 27.9.2024 klo 16.30 ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy sunnuntaina 29.9.2024 n. klo 13 lounaaseen.

Kurssin teemana on kuulovammaisen lapsen koulupolku ja sosiaalisten taitojen ja osallisuuden vahvistaminen koulussa. Aikuisille on ohjelmassa asiantuntijaluentoja, nuoren kokemuspuheenvuoro sekä ohjattu vertaiskeskustelu, jossa pääsette jakamaan kokemuksia ja vinkkejä arkeen. Aikuisten oman ohjelman ajan lapsille on ohjaajiemme kanssa hauskaa ikätasoista ohjelmaa, jonka parissa lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan ikätovereihin. Sunnuntaina on luvassa koko perheelle yhteistä mukavaa ohjelmaa!

Iltaisin on mahdollisuus viettää leppoisaa vapaa-aikaa yhdessä muiden kuulovammaisten lasten perheiden kanssa.

Kurssiohjelma

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.8.2024. Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Voit lukea lisää ilmoittautumisesta ja etusijaperusteista täältä.

Lisätiedot

Vertaistoiminnan koordinaattori Tarja Lindholm, s-posti: tarja.lindholm@klvl.fi, p. 050 3010 503

Jos mieleesi tulee kysyttävää, ole vain yhteydessä! Vastaamme viesteihin ja puheluihin pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 välillä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman ja aktiviteetit, lastenohjauksen merkittyinä aikoina, majoituksen ja täysihoidon kurssin aikana (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala), joiden yhteisarvo on noin 200 €/hlö. Ohjelmaan kuuluvat mm. asiantuntijaluennot, kokemuspuheenvuorot, ohjatut vertaiskeskustelut, lasten ja nuorten oma ohjelma sekä perheiden yhteinen ohjelma.

Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen kurssia sähköpostitse. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautus
Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto, Ragnar Ekbergin Säätiön myöntämän avustuksen turvin.

Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on, että sitoutuu osallistumaan tapahtuman ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Maksuvapautushakemus tulee lähettää kurssin/leirin/tapahtuman ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä. Maksuvapautuspäätös lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen, kun tapahtuman osallistujat vahvistetaan.

Hae maksuvapautusta (webropol.com)