Peruttu: Kevätperhepäivät

Kevätperhepäivät

Tiedotus 19.3.2020: Kevätperhepäivät on peruttu koronavirustilanteen vuoksi. Myös tapahtumapaikaksi suunniteltu Peurungan Kylpylä sulkee ovensa toukokuun loppuun saakka.

Kesän ja syksyn tapahtumamme ovat edelleen toteutumassa normaalisti, mutta koska tilanne elää niin nopeasti, seuraamme sitä koko ajan ja tarvittaessa reagoimme ja tiedotamme muutoksista.

Tässä tilanteessa yhteiskunnallinen vastuumme sekä niin jäsenistömme, työntekijöidemme että kaikkien muidenkin hyvinvointi menee kaiken edelle.

Toukokuun alussa järjestetään perinteiset kevätperhepäivät, jotka tuovat vuodesta toiseen talon täyteen kuulovammaisten lasten perheitä. Aikuisille on viikonloppuna  tarjolla vertaiskeskusteluja, asiantuntijaluentoja ja tapahtumapaikasta riippuen muuta ohjelmaa. Perhepäiviä järjestetään kevät- ja syysliittokokouksien yhteydessä, joten osallistumalla pääsee tutustumaan paremmin liiton toimintaan. Kokouksissa keskustellaan liiton toiminnasta ja tavoitteista, mutta paikan päälle saa tulla ihan vain kuuntelemaankin.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Perhepäiville ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä myöten. Tapahtuma on avoin kaikille eikä osallistumista ole rajoitettu minkään kuulovamman, iän tai kommunikaatiotavan perusteella. Viikonloppu pitää sisällään niin koko perheen yhteistä tekemistä kuin myös erillistä ohjattua ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

Kevätperhepäivien teema ”Minulla on oikeus” johdattelee meidät miettimään kuulovammaisen lapsen tasavertaisuutta koulussa, harrastuksissa ja kaveriporukoissa.

Milloin ja missä?

2.–3.5.2020, Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa


Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: 80 € / aikuinen sis. täyshoidon ja ohjelman.​ Kuulovammaiset lapset maksutta. Muut alle 18-vuotiaat lapset 10 €/hlö. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus!

Maksuvapautus

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta tälle kurssille. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti.

Haethan maksuvapautusta kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.

Täytä maksuvapautushakemus