Meistä on moneksi – kuulovamma+

Kurssi useiden diagnoosien lapsille perheineen

Kun elämä on muutoinkin haastavaa, kuulovamma voi olla vain rikkana rokassa, vaikka kommunikaation korjaaminen saattaisikin helpottaa perheiden arkea. Viikonlopun mittainen Kuulovamma+ -kurssi on tarkoitettu perheille, joiden lapsella on kuulovamman lisäksi jokin muu vamma.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu kuulovammaisten lasten perheille, joissa lapsen kuulovamma on vain pieni osa haasteista. Tarkoitus on, että kurssin jälkeen perheet ymmärtävät paremmin kuulovammasta johtuvia haasteita, osaavat hyödyntää voimauttavan vuorovaikutuksen keinoja sekä ymmärtävät paremmin kuulovammaisen lapsen koulupolkua.

Milloin ja missä?

13.–15.3.2020 Varalan urheiluopisto,Varalankatu 36, 33240 Tampere

Ohjelma

Lapsille ja nuorille järjestetään lastenohjaus ja omaa hauskaa ohjelmaa sillä välin kun vanhemmilla on asiantuntijaluentoja, vertaiskeskustelua yms. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautuminen

Kurssille on auennut muutama paikka, joten toimithan nopeasti! Ilmoittaudu viimeistään 5.3.2020. Huom. Tässä vaiheessa ilmoittautuminen on jo sitova ja noudattaa alla olevia peruutusehtoja.


Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: 80 € / aikuinen sis. täyshoidon ja ohjelman.​ Kuulovammaiset lapset maksutta. Muut alle 18-vuotiaat lapset 10 €/hlö. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 10 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus!

MAKSUVAPAUTUS

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta tälle kurssille. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti.

Haethan maksuvapautusta kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.

Täytä maksuvapautushakemus