Kuulovammaisen lapsen kielenkehitys ja kommunikaatiotavat -verkkoluento

Usein pienen kuulovammaisen lapsen vanhempia mietityttää lapsen kielenkehitys. Miten kuulovammaisen lapsen kielenkehitys etenee? Oppiiko lapseni puhumaan? Sanooko hän koskaan ”äiti” tai ”isä”? Entä tulisiko meidän opettaa lapsellemme viittomakieltä tai muita puhetta korvaavia ja tukevia kommunikaatiotapoja? Miten ne vaikuttavat puheen oppimiseen? Näitä kysymyksiä pohdimme KLVL:n järjestämällä verkkoluennolla.

Kenelle luento on suunnattu?

Kyseessä on maksuton verkkoluento, joka on suunnattu kaikille kuulovammaisten lasten vanhemmille, jotka ovat kiinnostuneita kuulovammaisen lapsen kielenkehityksestä ja erilaisista kommunikaatiotavoista. Luennolle pitää ilmoittautua etukäteen. Linkki luennolle lähetetään ilmoittautumisessa käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen. Jokainen osallistuja hyväksytään erikseen sisään, eikä videoneuvotteluun pääse, jos ei ole ilmoittautunut ennakkoon.

Milloin ja missä?

4.6.2020 klo 17-18.30 verkossa, Zoom-videoneuvotteluohjelman välityksellä

Ohjelma

Ohjelmassa on puheterapeutti Anna Kiviniemi-Pullin luento ”Kuulovammaisen lapsen kielenkehitys”, jota seuraa Annan alustama vertaiskeskustelu. Annalla on vuosien kokemus kuulovammaisten lasten kielenkehityksen tukemisesta. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan mielenkiintoisesta aiheesta joko äänellä tai chatissa! Voit toki osallistua myös vain seuraamalla luentoa ja keskustelua.

Voit lähettää etukäteen kysymyksiä, joita toivot luennon aikana ja sen jälkeen käsiteltävän. Lähetä kysymykset osoitteeseen toimisto@klvl.fi viimeistään 1.6.

Verkkoluennolla on tulkkaus viittomakielelle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.  Ilmoitathan mahdollisesta perumisesta KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi