Hyvä arki -vertaisperhekurssi 14.-16.10.2022

Kurssin teemana on vanhemmuuden tukeminen. Kurssilla jaetaan tietoa ja arjen vinkkejä sekä vietetään leppoisaa viikonloppua yhdessä.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu kaikkien kuulovammaisten lasten perheille ja lähipiirille, jotka kaipaavat vinkkejä ja vertaistukea arkeen. Erityisesti hiljattain diagnoosin saaneiden lasten perheitä ja ensikertalaisia kannustamme tulemaan mukaan!

Milloin ja missä?

14.-16.10.2022, Linnasmäen hotelli, Turku

Ohjelma

Kurssilla tarjotaan tietoa, vertaistukea ja vinkkejä arkeen kuulovammaisen lapsen kanssa. Aikuisille on ohjelmassa puheterapeutin luento vuorovaikutuksesta kuulovammaisen lapsen kanssa, vanhemman ja nuoren kokemuspuheenvuoro sekä ohjattu vertaiskeskustelu. Lastenohjaajamme huolehtivat lapsista vanhempien oman ohjelman ajan ja heille on luvassa paljon hauskaa, ikätasoista ohjelmaa – mm. retki Trampolin Parkiin, temppurata & kadonneen koalan arvoituksen ratkaiseminen! Iltaisin on mahdollisuus tutustua muihin perheisiin vapaamuotoisen ohjelman parissa.

Tutustu kurssiohjelmaan tarkemmin alla:

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.9.2022

Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen kurssia sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairas-tai karanteenitapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.