Nuorten syysleiri

Tule mukaan viettämään hauskaa syysviikonloppua muiden huonokuuloisten ja kuurojen nuorten kanssa!

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Viikonloppu on tarkoitettu n. 13-17-vuotiaille huonokuuloisille ja kuuroille nuorille. Mukaan mahtuu 20 nuorta. Jos tilaa on, mukaan voi ottaa myös sisaruksen tai kaverin. Nuorten syysleiri järjestetään yhdessä Kuuloliitto ry:n ja LapCI ry:n kanssa.

Milloin ja missä?

21.-23.10.2022 Solvallan opisto, Espoo

Ohjelma

Viikonlopun aikana pääsette tutustumaan ja viettämään aikaa muiden huonokuuloisten ja kuurojen nuorten kanssa. Luvassa on paljon hauskaa ohjelmaa!

Nuorten Syysleiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina n. klo 14.00. Ohjaajat ovat tarpeen mukaan vastassa asemalla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.9.2022. Leiri on tällä hetkellä täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon. Vahvistamme osallistujat ilmoittautumisajan päätyttyä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: 40 € / nuori sis. täyshoidon ja ohjelman.​ Hinta sis. aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan, majoituksen sekä ohjelman, joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fiOsallistumisen peruuttaminen tulee tehdä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mikäli osallistumisen peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme viikonlopun omavastuuosuuden. Sairas- ja karanteenitapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää asiasta todistus.