Anträ-kurs

Kamratstöd för svenskspråkiga familjer

ANTRÄ-kursen är en veckoslutskurs för svenskspråkiga familjer med hörselskadade barn. Kursen ordnas i samarbete med DHBS, Döva och hörselskadade barns stödförening rf.

Kursen inriktar sig på kamratstöd för svenskspråkiga familjer med hörselskadade barn. Vuxna och barn har skilt program. På lördagen deltar vi i Dövas förbunds språkseminarium och nätverkar med personer som jobbar med hörselskadade barn och unga i Svenskfinland.

Vem riktar sig kursen till?

Alla svenskspråkiga familjer med hörselskadade barn i Finland är välkomna på kursen.

När och var?

23.-25.10.2020 Scandic Waskia, Vasa

Program

Programmet publiceras snart.

Anmälning

Marie Sjöblom, ordförande, DHBS

tel. 050 371 1683

mariesjoblom@netikka.fi


Deltagaravgift och avbokningsvillkor

Pris: 80 €/vuxen, inkl. helpension och program. Gratis för hörselskadade barn. Övriga barn under 18 år: 10 €/person. Eventuell avbokning bör göras så snart som möjligt till HBFF:s kansli: toimisto@klvl.fi För ANTRÄ-kursens del görs avbokning till mariesjoblom@netikka.fi

Avbokning bör göras senast 14 dagar före kursen. Om avbokningen sker senare, måste man betala deltagaravgiften för kursen. I fall av sjukdom behöver man inte betala deltagaravgiften, om man visar upp ett läkarintyg.

Betalningsfrihet

Familjer som av ekonomiska orsaker inte kan delta i HBFF:s kurser kan ansöka om betalningsfrihet.  Då bekostar HBFF deltagandet. Betalningsfrihet beviljas från fall till fall.

Var god och ansök om betalningsfrihet innan kursens anmälningstid går ut. Ansökningar som kommer efter att anmälningstiden har gått ut, kan inte längre behandlas.

Fyll i blanketten för betalningsfrihet

Tapahtumapaikka

Scandic Waskia, Vaasa