Nappi-lehti

Nappi on KLVL:n jäsenlehti ja monipuolinen koko perheelle tarkoitettu lukunautinto.

Napissa on ajatuksia sekä tunteita herättäviä kertomuksia kuulovammaisista lapsista ja nuorista ja heidän perheistään. Lehden sivuilla vierailee jatkuvasti monen eri alan ammattilaisia, jotka tarjoavat mielenkiintoisia näkökulmia, kokemuksia ja teräviä huomioita polttaviin aiheisiin. Saat monipuolisesti tietoa kaikesta kuuloon ja kuulovammoihin liittyen. Lehdestä löytyy myös lasten omat sivut sekä muutama juttu käännettynä myös ruotsinkielelle.

Tilaamalla Nappi-lehden tuet toimintaa, joka palvelee kaikkia kuulovammaisten lasten perheitä. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Nappi on 32-sivuinen lukupaketti.

Tällä hetkellä käynnissä on Nappi-lehden tilauskampanja. Tilaamalla Nappi-lehden 24.11.–24.12.2021 välisenä aikana saat tilauksen vuodelle 2022 tarjoushintaan 30 €/vuosi sisältäen neljä lehteä. Ensimmäinen tilausjakso on 1.1.2022-31.12.2022. Tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 40 €/vuosi hintaan, ja tilausjakso seuraavina vuosina aina 1.1.20xx-31.12.20xx.

Huom! Jos olet KLVL:n jäsen tai aikeissa liittyeä jäseneksi, niin saat lehden kotiisi jäsenetuna.

Mitä sinä haluaisit lukea Napissa?

Nappi-lehden tekoon voi osallistua monella tapaa. Otamme mielellämme vastaan toiveita juttuaiheista ja haastateltavista henkilöistä. Nappiin voi tarjota myös valmiita juttuja, joten ota rohkeasti yhteyttä mikäli sinulla on tuotos, jota haluaisit tarjota lehden sivuille. Napissa julkaistaan myös lasten kirjeitä, kysymyksiä ja piirroksia, joten pidäthän Napin mielessä, jos bongaat perheessäsi lehteen sopivia lasten oivalluksia.

Nappi-lehden seuraava lukijakysely julkaistaan tammikuussa 2022.

Napin aikataulu ja teemat 2021

Vuonna 2021 ilmestyy neljä Nappi-lehteä.

Otathan yhteyttä toimittajaamme, jos sinulla on kysymyksiä, juttuehdotuksia tai valmiita tarinoita jaettavaksi meille. Nappia toimittaa Marie von Bell, marie.vonbell@klvl.fi.

  • nro 1 / aineisto ke 27.1. / ilmestyminen pe 5.3. LEIKIT JA PELIT
  • nro 2 / aineisto ke 12.5. / ilmestyminen pe 18.6. ITSENÄISTYMINEN
  • nro 3 / aineisto ke 18.8. / ilmestyminen pe 24.9. ITSETUNTO JA SOSIAALISET TAIDOT
  • nro 4 / aineisto 8.11. ilmestyminen pe 17.12. HYVINVOINTI

Vuoden 2022 teemoja ovat: varhaiskasvatus, kuulon kuntoutus, kuulovammaisena matkustaminen sekä harrastukset.

Kaipaatko lisätietoja?

Marie von Bell

Toimittaja, Nappi-lehti
marie.vonbell (at) klvl.fi

Nappi-lehden koordinointi, toimittaminen ja haastattelut