Yhdistetty kevät- ja syysliittokokous pidettiin 22.11.2020

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton liittokokous pidettiin viikonloppuna Syysperhepäivien yhteydessä Pajulahden Liikuntakeskuksessa.

Esityslistalla riitti pituutta, sillä poikkeuksellisesti liittokokouksessa käsiteltiin sekä kevät- että syysliittokokouksen asiat. Kevätliittokokous ja Kevätperhepäivät jouduttiin valitettavasti perumaan keväällä koronavirustilanteen vuoksi, jonka vuoksi sen asiat olivat nyt vasta käsiteltävänä.

Liittokokouksen puheenjohtajana toimi Irja Seilola. Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2019 toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto. Ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio käsiteltiin ja hyväksyttiin. Kokouksessa määrättiin hallituksen ja sen asettamien valio- ja toimikuntien palkkiot sekä jäsenmaksun ja kannattajajäsenmaksun suuruus vuodelle 2021. Vuoden 2020 jäsenkyselyn tuloksia esiteltiin.

Liittokokouksessa valittiin Ari Haaranen KLVL:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi vuosille 2021-2022. Ari on toiminut pitkään aktiivisesti Joensuun ja Kuopion seudun Kuulovammaisten Lasten Tuki ry -paikallisyhdistyksessä sekä mm. KLVL:n viestintätyöryhmässä. Odotamme innolla yhteistyötä ja toivotamme Arin lämpimästi tervetulleeksi uuteen luottamustehtäväänsä ja olemme erittäin kiitollisia Irja Seilolalle hienosta ja pitkästä taipaleesta KLVL:n puheenjohtajan tehtävissä.

Hallitukseen valittiin vuosiksi 2021-2022 erovuoroisten tilalle:
Mikael Johnson, DHBS (varalla Margareta Ingves, DHBS),
Laura Haaranen, Kuopion ja Joensuun KLT (ei varajäsentä)
Taru Saurento, Oulun KLT (varalla Anna Kiviniemi-Pulli, Oulun KLT)
Henna Palomäki, Pohjanmaan KLT (varalla Marianne Vuorela, Pohjanmaan KLT).
Lisäksi Minna Pajari KLT:stä (varalla Anu Juvonen, KLT) valittiin hallituksen jäseneksi yksivuotiskaudeksi.