Webinaari: huonokuuloisen ja kuuron nuoren opiskelu- ja työelämävalmiudet

Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariin, jonka aiheena huonokuuloisen ja kuuron nuoren opiskelu- ja työelämävalmiudet.

Kenelle webinaari on suunnattu?

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet kuulovammaisten lasten perheet ja lähipiiri, nuoret, asiantuntijat ja opiskelijat.

Milloin ja missä?

Keskiviikkona 16.2.2022 klo 17.30-19.00

Ohjelma

Ohjelmassa on huonokuuloisten ja viittomakielisten parissa pitkään työskennelleen asiantuntija Irja Seilolan luento huonokuuloisen ja kuuron nuoren opiskelu- ja työelämävalmiuksista. Millaisia asioita tulisi huomioida ja millaista tukea on saatavilla? Luennon jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuudessa jaetaan arjen kokemuksia ja hyviä käytänteitä. Voitte kysyä vinkkejä mieltä askarruttaviin asioihin asiantuntijoilta ja toisilta kuulovammaisten lasten ja nuorten vanhemmilta.  

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.2.2022. Ilmoitathan mahdollisesta perumisesta KLVL ry:n toimistolle toimisto@klvl.fi ennen luentoa. Tilaisuus on maksuton. Mukaan mahtuu 80 ensimmäistä – kuulovammaiset nuoret ja kuulovammaisten lasten perheet ovat etusijalla.