Kielenkehitys ja vuorovaikutus -vertaisperhekurssi

Kurssin teemana on kielenkehitys ja vuorovaikutus. Kurssilla tarjotaan tietoa puhe- ja viittomakielen kehityksestä sekä käytännön vinkkejä kielenkehityksen tukemiseen. Kurssilla koko perhe pääsee tutustumaan viittomiin. Voit ilmoittautua mukaan myös vain luennoille. 

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssille ovat tervetulleita kaikki kielenkehityksestä kiinnostuneet huonokuuloisten ja kuurojen lasten perheet ja luennoille myös aiheesta kiinnostuneet asiantuntijat ja opiskelijat.

Milloin ja missä?

Lauantaina 5.2.2022, Verkossa Zoom

Kurssi alkaa klo 9.30 ja päättyy noin klo 16.

Ohjelma

Kurssilla tarjotaan tietoa ja vertaistukea kuulovammaisten lasten perheille. Aikuisille on ohjelmassa kaksi luentoa, vanhemman kokemuspuheenvuoro ja ohjattu vertaiskeskustelu. Luennoilla käsitellään puhe- ja viittomakielen kehitystä ja annetaan käytännön vinkkejä puhe- ja viittomakielen kehityksen tukemiseen. Luennoitsijoina kurssilla on tutkijatohtori Laura Kanto Jyväskylän yliopistosta sekä pitkän uran huonokuuloisten ja kuurojen parissa tehnyt Irja Seilola.

Koko perheelle on ohjelmassa viittomiin tutustumista.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.1.2022. Vahvistamme osallistujat ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Ensi kertaa mukaan tulevat perheet ovat etusijalla.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 10 € / aikuinen. Ei-jäsenet 15 €/aikuinen. Lapset maksutta. Voit osallistua myös vain luennoille, jolloin omavastuu on 5 €. Laskut lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen kurssia.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 23.1.2022. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin tai sairaanhoitajan todistus.