Uudet kunniajäsenet, historiikki ja 50-vuotisjuhlan kuvagalleria

1. Kunniajäsenet

klvl1

2. Historiikki

3. Kuvagalleria

 

1. Kunniajäsenet

Eeva Tikka on toiminut liiton pitkäaikaisena varapuheenjohtajana ja hallitusvaikuttajana, toiminut pitkään paikallistasolla sekä Euroopan Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton Fepedan presidenttinä ja tätä ennen varapresidenttinä ja työvaliokunnan ja hallituksen jäsenenä.Juhlaliittokokouksessaan 3.5.2014 KLVL ry kutsui kuusi uutta kunniajäsentä.

Pirjo Nevalainen on ollut pitkäaikainen jäsen Joensuun yhdistyksessä sekä aktiivijäsen KLVL:n hallituksessa. Pirjo on toiminut liiton puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana.

Ulla Peltola on ruotsinkielisen jäsenyhdistyksen, DHBS:n, pitkäaikainen edustaja liiton hallituksessa. Hän on myös ollut ääni kentälle päin, tulkki ja kääntäjä.

Leena Komonen on pitkäaikaisin liiton työntekijä. Hän toimi liiton toimistosihteerinä. Leenaa ja Leenan järjestämiä vertaisperhekursseja muistellaan kentällä edelleen lämmöllä.

Markku Rajaniemi on pitkäaikainen toimija pääkaupunkiseudun KLT:stä, kesäpäivien vetäjä, taustatukija. Hän on myös ollut liiton hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja.

Tapio Lipasti on toiminut Napin taittajana ja liiton painotuotteiden suunnittelijana 1980-luvulta alkaen. Liittomme uusi, raikas ilme on myös Tapion käsialaa.

Aiemmin kunniajäsenyys on myönnetty Kauno Lehtomäelle, Maija Lindgrenille, Brita Edlundille ja Aune Kulmalalle. Kunniapuheenjohtajuus on myönnetty Michael Tillanderille.

klvl2

Historiikki

50-vuotisjuhlassa julkaistiin KLVL:n 50-vuotishistoriikki. Historiikin on koonnut liiton varapuheenjohtaja Kirsi Pohjalainen ja se kantaa nimeä ”Lapsiemme yhdistämät”. Historiikkia voi tilata 20 euron (+ toimituskulut) hintaan liiton toimistolta sekä jäsenyhdistyksiltä.

Kuvagalleria

50-vuotisjuhlien kuvagalleria löytyy KLVL:n Facebook-sivuilta. Käy katsomassa kuvia ja kommentoimassa!