Peruutettu: Teini-ikä & yläkoulu -vertaisperhekurssi

Huom! Kurssi on valitettavasti peruutettu.

Kurssilla jaetaan tietoa teini-ikään ja yläkouluun liittyen sekä tarjotaan mahdollisuuksia vertaistukeen ja kokemusten vaihtoon niin vanhemmille kuin nuorille.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Teini-ikää lähestyvien ja teini-ikäisten huonokuuloisten ja kuurojen perheille

Milloin ja missä?

24.-26.3.2023 | Piispala, Kannonkoski (Kurssi on peruutettu)

Ohjelma

Kurssilla on luvassa paljon mukavaa ohjelmaa koko perheelle – nuorille, lapsille ja vanhemmille!

Aikuisille on ohjelmassa kuntoutusohjaaja Maarit Rusasen ja kuulovamma-alan asiantuntija Irja Seilolan luennot sekä kokemuspuheenvuoroja, joiden aiheina ovat tuki yläkouluun sekä nuoren itsetunnon ja identiteetin tukeminen. Vanhemmat pääsevät myös jakamaan kokemuksiaan ja arjen vinkkejä toistensa kanssa ohjatussa vertaiskeskustelussa. Lapsille ja nuorille on ohjausta aikuisten oman ohjelman ajan.

Nuoret pääsevät tutustumaan vertaisiinsa oman ohjelmansa parissa ja käsittelemään kurssin teemoja itse huonokuuloisten ohjaajiemme kanssa. Nuorille on luvassa mm. neulanreikäkamerapaja ja ohjaajiemme suunnittelemaa hauskaa ohjelmaa. Nuoremmille sisaruksille on ohjelmassa muun muassa kankaanpainantaa ja muuta mukavaa ikätasoista puuhaa, jonka parissa aika rientää ikätovereiden kanssa leikkien. Perheen pienimmistä ohjaajamme huolehtivat heidän tarpeidensa mukaisesti.

Iltaisin on mahdollisuus viettää mukavaa, leppoisaa vapaa-aikaa rantasaunan löylyistä nauttien tai liikuntasalissa pelaillen. Avantoonkin on mahdollisuus pulahtaa! Sunnuntaina on luvassa curling-kisailua koko perheelle. Aivan pienimmät voivat vaihtoehtoisesti nauttia pulkkamäestä vanhempien kanssa.

Kurssi alkaa perjantaina 24.3.2023 klo 16.30 ja päättyy sunnuntaina 26.3.2023 n. klo 13.

Kurssiohjelma:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon kurssin aikana (aamupala, kaksi lounasta, välipala, kaksi päivällistä, iltapala), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen kurssia sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on myös se, että sitoutuu osallistumaan tapahtuman ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä. Hakeneille lähetetään tieto päätöksestä kun osallistujat tapahtumaan vahvistetaan.