Syysperhepäivät 2024

Tervetuloa tapaamaan muita kuulovammaisten lasten perheitä KLVL ry:n Syysperhepäiville! Syysperhepäivien teemana on vuonna 2024 ”Kuulokaverit & vertaistuki”. Tapahtumassa tarjotaan tietoa vertaistuen merkityksestä sekä itsetunnon ja identiteetin vahvistamisesta.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Perhepäivät on tarkoitettu kaikkien kuulovammaisten lasten perheille riippumatta kuulovamman asteesta, kuulon apuvälineestä tai perheen kommunikaatiotavasta. Perhepäivillä on aina mukana kaikenikäisiä lapsia ja nuoria, joten tapahtuma tarjoaa loistavia mahdollisuuksia tutustua ikätovereihin ja heidän perheisiinsä. Myös lähipiiri, kuten isovanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Milloin ja missä?

16.-17.11.2024 Hotelli Siuntio, Siuntio

Ohjelma

Syysperhepäivät alkavat lauantaina 16.11.2024 klo 10.30 ja päättyvät sunnuntaina 17.11.2023 n. klo 13.

Syysperhepäivät on koko perheen tapahtuma, jossa on tarjolla vertaistukea, ajankohtaista tietoa ja eri-ikäisille kiinnostavaa tekemistä. Viikonlopun aikana on sekä omaa ohjelmaa aikuisille, lapsille ja nuorille että perheille yhteistä ohjelmaa. Syysperhepäiviemme teemana on vuonna 2024 ”Kuulokaverit & vertaistuki”.

Aikuisille ohjelmassa on asiantuntijaluento, jossa tarjotaan tietoa vertaisuuden merkityksestä kuulovammaisen lapsen ja nuoren kasvuun ja kehitykseen, nuoren kokemuspuheenvuoro sekä ohjattu vertaiskeskustelu, jonka parissa on mahdollisuus jakaa kokemuksia ja vinkkejä arkeen. Viikonlopun ohjelmaan kuuluu lisäksi syysliittokokous, jossa on mahdollisuus saada lisää tietoa liiton seuraavan vuoden suunnitelmista sekä vaikuttaa liiton toimintaan.

Lapsille ja nuorille on aikuisten oman ohjelman ajan ohjaajiemme kanssa hauskaa ikätasoista ohjelmaa, jonka parissa lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan ikätovereihin. Lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan toisiinsa, harjoittelemaan kaveritaitoja ja viettämään aikaa vertaistensa kanssa mukavan ohjelman parissa. Isommat lapset pääsevät lisäksi seuraamaan kuulovammaisen nuoren kokemuspuheenvuoroja.

Lauantai-illalla voitte rentoutua ja viettää mukavaa aikaa yhdessä muiden kuulovammaisten lasten perheiden kanssa mm. saunoen ja uiden allasosastolla sekä KLVL:n puuhapajassa, jossa on mahdollisuus pelailla lautapelejä, piirrellä ja askarrella.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.10.2024. Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Voit lukea lisää ilmoittautumisesta ja etusijaperusteista täältä.

Lisätiedot

Vertaistoiminnan koordinaattori Tarja Lindholm, s-posti: tarja.lindholm@klvl.fi, p. 050 3010 503

Jos mieleesi tulee kysyttävää, ole vain yhteydessä! Vastaamme viesteihin ja puheluihin pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 välillä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman ja aktiviteetit, lastenohjauksen merkittyinä aikoina, majoituksen ja täysihoidon tapahtuman aikana (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala), joiden yhteisarvo on noin 200 €/hlö. Ohjelmaan kuuluvat mm. asiantuntijaluennot, kokemuspuheenvuorot, ohjatut vertaiskeskustelut, lasten ja nuorten oma ohjelma sekä perheiden yhteinen ohjelma.

Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme tapahtuman omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautus
Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tilaisuuksiin osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto, Ragnar Ekbergin Säätiön myöntämän avustuksen turvin.

Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on, että sitoutuu osallistumaan ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Maksuvapautushakemus tulee lähettää ilmoittautumisajan puitteissa. Täytäthän myös ilmoittautumislomakkeen samalla. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä. Maksuvapautuspäätös lähetetään ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä.

Hae maksuvapautusta (webropol.com)