Nuorten Syysleiri

Tule viettämään hauskaa & suosittua viikonloppua yhdessä muiden huonokuuloisten ja kuurojen nuorten kanssa! Leiri järjestetään yhteistyössä LapCI ry:n ja Kuuloliiton kanssa. Leirin teemana on ”Film Festival”.

Kenelle leiri on suunnattu?

n. 13-17-vuotiaille huonokuuloisille ja kuuroille nuorille ympäri Suomen. Leirille otetaan 20 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli tilaa on, mukaan voi ottaa myös kuulevan sisaruksen tai kaverin.

Milloin ja missä?

18.-20.10.2024 Varalan urheiluopisto, Tampere

Ohjelma

Tänä vuonna Nuorten Syysleiriä vietetään elokuvafestivaalien hengessä! Viikonlopun aikana on luvassa paljon hauskaa ohjelmaa, jonka parissa pääsette tutustumaan muihin huonokuuloisiin ja kuuroihin nuoriin sekä viettämään ikimuistoista viikonloppua yhdessä.

Ohjelmassa on elokuvanteon saloihin tutustumista, hohtominigolfia, pizzaillallinen Tampereen keskustassa sekä tietysti rentoa hengailua ja illanviettoa leffagaalan hengessä. Sunnuntaina luvassa on yllätysohjelmaa ja saunomista sekä uintia. Viikonlopun aikana on myös mahdollisuus jakaa ajatuksia ja kokemuksia kuuloasioihin liittyen.

Leiri alkaa perjantaina 18.10.2024 klo 16.30-17 majoittumisella ja päättyy sunnuntaina 20.10.2024 n. klo 13. Olemme tarvittaessa vastassa ja saattamassa juna- tai bussiasemalle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.9.2024.

Lisätiedot

Vertaistoiminnan koordinaattori Tarja Lindholm, s-posti: tarja.lindholm@klvl.fi, p. 050 3010 503.

Jos mieleesi tulee kysyttävää, ole vain yhteydessä! Vastaamme viesteihin ja puheluihin pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 välillä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: 50 € / nuori. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leiriä sähköpostitse.

Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leiriä sähköpostitse. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 15.9.2024. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme leirin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautus
Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto, Ragnar Ekbergin Säätiön myöntämän avustuksen turvin.

Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on, että sitoutuu osallistumaan tapahtuman ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Maksuvapautushakemus tulee lähettää kurssin/leirin/tapahtuman ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä. Maksuvapautuspäätös lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen, kun tapahtuman osallistujat vahvistetaan.

Hae maksuvapautusta (webropol.com)