Nuorten Syysleiri 2023

Tule mukaan viettämään hauskaa viikonloppua yhdessä muiden huonokuuloisten ja kuurojen nuorten kanssa! Leiri järjestetään yhdessä LapCI ry:n ja Kuuloliiton kanssa.

Kenelle leiri on suunnattu?

n. 13-17 -vuotiaille huonokuuloisille ja kuuroille nuorille. Mikäli tilaa on, mukaan voi ottaa sisaruksen tai kaverin.

Milloin ja missä?

20.-22.10.2023 Laajis, Jyväskylä

Ohjelma

Viikonloppuna on luvassa paljon hauskaa ohjelmaa, jonka parissa pääsette tutustumaan ja viettämään leppoisaa aikaa yhdessä!

Leiri alkaa perjantaina 20.10.2023 klo 17 ja päättyy sunnuntaina 22.10.2023 klo 14. Olemme tarvittaessa nuoria vastassa ja saattamassa Jyväskylän Matkakeskukseen.

Ilmoittautuminen

Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Leirille mahtuu mukaan 20 nuorta.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: 40 € / nuori. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leiriä sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen leiriä. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme leirin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.