Nuorten Syysleiri 2023 – Mysteeriviikonloppu

Tule mukaan viettämään hauskaa viikonloppua yhdessä muiden huonokuuloisten ja kuurojen nuorten kanssa! Leiri järjestetään yhdessä LapCI ry:n ja Kuuloliiton kanssa. Leirin teemana on ”Mysteeriviikonloppu”.

Kenelle leiri on suunnattu?

n. 13-17 -vuotiaille huonokuuloisille ja kuuroille nuorille. Mikäli tilaa on, mukaan voi ottaa sisaruksen tai kaverin.

Milloin ja missä?

20.-22.10.2023 Laajis, Jyväskylä

Ohjelma

Viikonloppuna on luvassa paljon hauskaa & jännittävää ohjelmaa, jonka parissa pääsette tutustumaan ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä!

Leirin teemana on ”Mysteeriviikonloppu”. Ohjelmassa on mm. mysteeripeli, jonka arvoitusta pääsette ratkomaan joukkueittain, keilausta & arcade-pelejä, pizzaillallinen Jyväskylän keskustassa sekä tietysti rentoa hengailua ja illanviettoa. Sunnuntaina päästetään vielä luovuus valloilleen canvas-taulujen maalaamisen parissa. Viikonlopun aikana on myös mahdollisuus jakaa ajatuksia ja kokemuksia kuuloasioihin liittyen.

Leiri alkaa perjantaina 20.10.2023 klo 17 ja päättyy sunnuntaina 22.10.2023 n. klo 13. Olemme tarvittaessa nuoria vastassa ja saattamassa Jyväskylän Matkakeskukseen.

Leiriohjelma

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.9.2023. Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Leirille mahtuu mukaan n. 20 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Kuulovammaiset nuoret ovat etusijalla. Sisaruksen tai kaverin voi ottaa mukaan, mikäli tilaa on.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: 40 € / nuori. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leiriä sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä ennen ilmoittautumisajan päättymistä eli viimeistään 17.9.2023. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme leirin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on myös se, että sitoutuu osallistumaan tapahtuman ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä. Hakeneille lähetetään tieto päätöksestä kun osallistujat tapahtumaan vahvistetaan.