Lasten oma viikonloppu – teemana seikkailu

Lokakuussa vietetään lasten ihan omaa viikonloppua, jonka teemana on seikkailu. Tule mukaan viettämään hauskaa viikonloppua ja tutustumaan muihin huonokuuloisiin ja kuuroihin lapsiin! Mukaan voi ottaa myös sisaruksen tai kaverin.

Kenelle leiri on suunnattu?

n. 7-12 -vuotiaille kuulovammaisille lapsille ja heidän sisaruksilleen/kavereilleen.

Milloin ja missä?

13.-15.10.2023 Nuorisokeskus Marttinen, Virrat

Ohjelma

Viikonloppu on täynnä hauskaa ohjelmaa ja rentoa yhdessäoloa, jonka parissa lapset pääsevät tutustumaan muihin huonokuuloisiin ja kuuroihin lapsiin sekä heidän sisaruksiinsa ja kavereihinsa.

Viikonlopun teemana on seikkailu. Lauantaina ohjelmassa on mm. resiinaretki, jossa kuljetaan museorautateitä pitkin upeiden maisemien halki. Iltapäivällä rentoudutaan rantasaunoilla & poreammeissa. Illalla on leiridiscon aika! Lisätietoja ohjelmasta löydät alta.

Leirillä harjoitellaan mukavan ohjelman ohella kaveritaitoja ja itsenäistymistä. Lapset pääsevät kokeilemaan omien siipiensä kantavuutta turvallisesti kokeneiden ohjaajiemme tukemana. Monet ovatkin saaneet leireiltä uusia, hyviä ystäviä.

Leiri alkaa perjantaina 13.10.2023 klo 17 ja päättyy sunnuntaina 15.10.2023 klo 12 alkavaan leirin päätöstilaisuuteen, johon myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Päätöstilaisuus kestää n. klo 13 asti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja toimistoltamme toimisto@klvl.fi.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 50 €/lapsi. Ei-jäsenet 62,50 €/lapsi. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leiriä sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen leiriä. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme leirin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on myös se, että sitoutuu osallistumaan tapahtuman ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä. Hakeneille lähetetään tieto päätöksestä kun osallistujat tapahtumaan vahvistetaan.