Lasten oma viikonloppu

Tule mukaan viettämään hauskaa viikonloppua yhdessä muiden huonokuuloisten ja kuurojen lasten kanssa!

Kenelle leiri on suunnattu?

7-12 -vuotiaille huonokuuloisille ja kuuroille lapsille ja heidän sisaruksilleen.

Milloin ja missä?

13.-15.10.2023 Nuorisokeskus Marttinen, Virrat

Ohjelma

Lokakuussa vietetään lasten ihan omaa viikonloppua! Viikonloppu on täynnä hauskaa ohjelmaa ja rentoa yhdessäoloa, jonka parissa pääsette tutustumaan muihin huonokuuloisiin ja kuuroihin lapsiin. Mukaan voi ottaa myös sisaruksen tai kaverin.

Leirillä lapset pääsevät kokeilemaan omien siipiensä kantavuutta turvallisesti kokeneiden leiriohjaajiemme kanssa. Leirillä pääsee harjoittelemaan mukavan ohjelman ohella kaveritaitoja ja itsenäistymistä. Monet ovatkin saaneet leireiltä uusia, hyviä ystäviä.

Leiri alkaa perjantaina 13.10.2023 klo 16.30 ja päättyy sunnuntaina klo 12 alkavaan leirin päätöstilaisuuteen, johon myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Päätöstilaisuus kestää n. klo 13 asti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.9.2023.

Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 50 €/lapsi. Ei-jäsenet 62,50 €/lapsi. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leiriä sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen leiriä. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme leirin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.