Lasten oma viikonloppu

Lokakuussa vietetään lasten ihan omaa viikonloppua, jossa lapset pääsevät harjoittelemaan kaveritaitoja ja omien siipien kantavuutta hauskan ohjelman parissa turvallisesti kokeneiden leiriohjaajiemme kanssa. Tule mukaan viettämään mukavaa viikonloppua ja tutustumaan muihin huonokuuloisiin ja kuuroihin lapsiin!

Kenelle leiri on suunnattu?

n. 7-12 -vuotiaille huonokuuloisille ja kuuroille lapsille ja heidän sisaruksilleen.

Milloin ja missä?

13.-15.10.2023 Nuorisokeskus Marttinen, Virrat

Ohjelma

Viikonloppu on täynnä hauskaa ohjelmaa ja rentoa yhdessäoloa, jonka parissa lapset pääsevät tutustumaan muihin huonokuuloisiin ja kuuroihin lapsiin. Mukaan voi ottaa myös sisaruksen tai kaverin. Leirillä harjoitellaan mukavan ohjelman ohella kaveritaitoja ja itsenäistymistä. Monet ovatkin saaneet leireiltä uusia, hyviä ystäviä.

Leiri alkaa perjantaina 13.10.2023 klo 16.30 ja päättyy sunnuntaina klo 12 alkavaan leirin päätöstilaisuuteen, johon myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Päätöstilaisuus kestää n. klo 13 asti.

Leirin tarkempi ohjelma julkaistaan pian.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.9.2023.

Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 50 €/lapsi. Ei-jäsenet 62,50 €/lapsi. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leiriä sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen leiriä. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme leirin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on myös se, että sitoutuu osallistumaan tapahtuman ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä. Hakeneille lähetetään tieto päätöksestä kun osallistujat tapahtumaan vahvistetaan.