Minä, sinä, hän, me

Perhedynamiikkaa ja tunnetaitoja

Kurssilla perehdytään kuulovammaisen lapsen vanhemmuuteen ja tunnesäätelytaitoihin. Arjen ristiriitatilanteissa tunteet ottavat joskus vallan, niin lapsilla kuin aikuisilla. Kurssilla pohditaan, miten kuulovammainen lapsi vaikuttaa vanhemmuuteen, miten tunnesäätelytaitoja voi kehittää ja miten niitä voi opettaa lapsille.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssille ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet.

Milloin ja missä?

02.-04.10.2020 Kaarle-hotelli, Kokkola. Kurssi alkaa perjantaina klo 17 ja päättyy sunnuntaina klo 13.

Ohjelma

Viikonloppu pitää sisällään niin koko perheen yhteistä tekemistä kuin myös erillistä ohjattua ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Kurssilla aikuisille on ohjelmassa asiantuntijaluentoja lasten tunnesäätelytaidoista ja kuulovammaisen lapsen vanhemmuudesta. Vanhemmille on varattu runsaasti aikaa myös ohjatuille vertaiskeskusteluille. Lapset pääsevät opettelemaan tunteiden hallintaa tunnetaitopajassa ja lastenohjaajamme järjestävät heille hauskaa ikätasoista tekemistä. Sunnuntaina on perheen yhteisen ohjelmanumeron vuoro.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 31.8.2020. Osallistuminen kurssille vahvistetaan heti ilmoittautumisajan päätyttyä.


Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: 80 € / aikuinen sis. täyshoidon ja ohjelman.​ Kuulovammaiset lapset maksutta. Muut alle 18-vuotiaat lapset 10 €/hlö. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus!

Maksuvapautus

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta tälle kurssille. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti.

Haethan maksuvapautusta kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.

Täytä maksuvapautushakemus