Mikrotia-kurssi

Vertaistukea mikrotia-perheille

Mikrotia –kurssi on viikonlopun mittainen yhteistyökurssi Kuuloliiton Harvinaiset-toiminnan kanssa kaikille mikrotiaperheille. Viikonlopun aikana ohjelmassa on aikuisille asiantuntijaluentoja ja vertaiskeskusteluja. Lastenohjaajat järjestävät lapsille mieluista ikätasoista tekemistä. Lisäksi tiedossa on mukavaa yhdessäoloa ja paljon vertaistukea lapsille ja aikuisille.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssille ovat tervetulleita kaikki perheet, joissa on mikrotia-lapsia. Etusijalla ovat perheet, joiden lapsella mikrotia on osa oireyhtymää, kuten esimerkiksi Goldenharin tai Treacher Collins -oireyhtymässä.

Milloin ja missä?

28.-30.8.2020 Iiris-keskus, Helsinki

Ohjelma

Ohjelma julkaistaan pian.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 19.7.2020. Kurssille pääsy vahvistetaan osallistujille heti ilmoittautumisajan päätyttyä.


Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: 80 € / aikuinen sis. täyshoidon ja ohjelman.​ Kuulovammaiset lapset maksutta. Muut alle 18-vuotiaat lapset 10 €/hlö. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus!

Maksuvapautus

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta tälle kurssille. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti.

Haethan maksuvapautusta kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.

Täytä maksuvapautushakemus

Tapahtumapaikka

Iiris-keskus, Helsinki