Mielitkö vertaisperhekurssille?

KLVL ry kilpailuttaa Raha-automaattiyhdistyksen ohjeistuksen mukaan tänä talvena hankintalain mukaisesti kurssipaikkat, poikkeuksena pari toisen järjestön kanssa toteutettavaa kurssia. Siksi monen kurssin kohdalla ei kurssihakemuksessakaan ole vielä kurssipaikkaa, vaan ainoastaan alue, jolla kurssi pidetään. Kursseille voi ja kannattaakin hakea heti , ilmoitamme kurssipaikat kilpailutuksen ratkettua huhtikuun alussa.

Korpilahden Juniori-yhteistyökurssista kiinnostuneet: valitettavasti jouduimme hankintalain mukaisen kilpailutuksen siirtämään Korpilahden kurssin maaliskuulta tulevaisuuteen, sillä kilpailutus ei vielä maaliskuussa ole valmis. Yhteistyö Kuurojen Palvelusäätiön kanssa jatkuu toki tiiviinä.

Oletko ilmoittautumassa ensimmäiselle KLVL:n vertaisperhekurssille? Kuulovammaisen lapsen perheet voivat hakea vertaisperhekurssille, joissa on mahdollisuus kuulla alustuksia ajankohtaisista aiheista, irrottautua arjesta viikonlopun ajaksi, tavata toisia arjen asiantuntijoita eli toisia  kuulovammaisen lapsen perheitä.  Pääsääntöisesti kurssien omavastuumaksu on 50€ per aikuinen koko viikonlopulta, matkat perheet maksavat itse. Jos kurssille on paljon tulijoita, ensikertalaiset ovat etusijalla. Tervetuloa!

Lisätietoja vertaistyökoordinaattori Hanni Rikalalta 050 3010 503 tai hanni.rikala@valkeatalo.fi