KLVL ry hakee freelance-toimittajaa Nappi-lehteen

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry hakee freelance-toimittajaa

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry – Hörselskadade Barns Föräldraförbund rf (KLVL – ry  HBFF rf) on kuulovammaisten lasten perheistä koostuvien 15 jäsenyhdistyksen keskusjärjestö. Liitto tarjoaa tietoa ja vertaistukea kuulovammaisen lapsen koko lähipiirille.

Haemme freelance-toimittajaa tekemään julkaisemaamme Nappi-lehteä ja vastaamaan liiton verkko- ja Facebook-sivujen päivittämisestä. Nappi-lehdessä tehtäviin kuuluvat sisällön suunnittelu, juttujen kirjoittaminen, taittovedosten tarkistaminen, yhteistyö taittajan, valokuvaajan ja kääntäjän kanssa sekä tarvittaessa valokuvaaminen.

Toivomme hakijalta
– erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– järjestelmällisyyttä
– hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– ennakkoluulottomuutta ja uteliaisuutta

Sopimus tehdään aluksi vuoden 2014 kahdesta ensimmäisestä lehdestä, jotka ilmestyvät maalis- ja kesäkuussa.  Sopimuksen jatkosta neuvotellaan erikseen.

Tehtävään voi kuulua myös muita viestinnän töitä, joista sovitaan erikseen. Tehtävä on esimerkiksi opiskelijalle loistava mahdollisuus tukea omaa ammatillista kasvuaan.

 Hakemus, ansioluettelo ja mahdollisesti 1–3 julkaistua juttunäytettä on lähetettävä viimeistään 11.11.2013 mennessä osoitteeseen klvl_rekry@hotmail.com. Lisätietoja antavat toimittaja Marjo Myyryläinen (050 3598 154, marjo.myyrylainen@gmail.com) ja KLVL ry:n puheenjohtaja Sanna Loukusa (040 5422 944, sannaloukusa@hotmail.com).

nappi_logo