Kevätperhepäivät 2023

Kevätperhepäivät kokoaa yhteen kaikkien kuulovammaisten lasten perheet ympäri Suomen viettämään mukavaa vertaisperheviikonloppua. Kevätperhepäivien teemana vuonna 2023 on voimauttava valokuvaus.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Kevätperhepäiville ovat tervetulleita kaikkien kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä kuten isovanhempia myöten. Perhepäivillä on mukana aina kaikenikäisiä lapsia taaperoista teini-ikäisiin, joten rohkeasti mukaan vaan!

Uusille jäsenperheille Perhepäivät ovat mitä mainioin keino päästä tutustumaan lähemmin toimintaamme ja muihin kuulovammaisten lasten perheisiin. Perhepäiviä järjestetään kevät- ja syysliittokokouksien yhteydessä.

Milloin ja missä?

6.-7.5.2023 Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio

Ohjelma

Kevätperhepäivät on koko perheen tapahtuma, jossa on tarjolla keskinäistä vertaistukea, ajankohtaista tietoa ja eri-ikäisille kiinnostavaa tekemistä. Vuonna 2023 Kevätperhepäivien teemana on voimauttava valokuvaus, joten luvassa on paljon koko perheelle yhteistä, mukavaa ohjelmaa! Teeman avulla käsitellään omien vahvuuksien löytämistä ja perheen sisäisen vuorovaikutuksen vahvistamista.

Lauantaina on ohjelmassa koko perheelle yhteinen voimauttavan valokuvauksen työpaja, jossa pääsette tutustumaan muihin kuulovammaisten lasten perheisiin ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä. Aikuisten ohjelmassa on lisäksi ohjattu vertaiskeskustelu, jossa pääsette jakamaan arjen kokemuksia ja vinkkejä toisillenne.

Sunnuntaina on ohjelmassa on nuoren kokemuspuheenvuoro sekä liittokokous, jossa pääsee vaikuttamaan liiton toimintaan. Mukaan saa toki tulla ihan vain kuuntelemaankin. Aikuisten oman ohjelman ajan lapsille ja nuorille on ohjausta.

Lasten- ja nuortenohjauksessa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua muihin lapsiin, harjoitella kaveritaitoja ja viettää hauskaa aikaa yhdessä vertaistensa kanssa. Viikonlopun aikana pääsette toki myös rentoutumaan ja nauttimaan Rauhalahden kylpylässä polskimisesta.

Koska Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry täyttää vuonna 2023 60 vuotta, on luvassa myös yllätysohjelmaa ja juhlahumua!

Kevätperhepäivät alkavat lauantaina 6.5.2023 klo 10.30 ja päättyvät sunnuntaina 7.5.2023 n. klo 13.00.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kevätperhepäivien ohjelma:

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 2.4.2023. Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme tapahtuman omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.