Lasten kesäleirit 2023 -Taikakoneseikkailu

Tule mukaan viettämään kesän hauskinta viikkoa Kuuloliiton & KLVL ry:n yhdessä järjestämille kesäleireille! Leirejä on järjestetty jo monta kymmentä vuotta huonokuuloisten ja kuurojen lasten iloksi. Tänäkin vuonna on luvassa monta mahtavaa seikkailua!

Kenelle leirit on suunnattu?

Lasten kesäleirit on suunnattu n. 7-12 -vuotiaille kuulovammaisille lapsille ja heidän sisaruksilleen. Jos leirille lähtö yksin tuntuu vielä vaikealta, mukaan voi ottaa myös sisaruksen tai kaverin. Jos tilaa on, mukaan voi tulla useampi sisarus. Leirille otetaan 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti!

Milloin ja missä?

5.-9.6.2023 Metsäkartano, Rautavaara – peruttu

12.-16.6.2023 Kisakeskus, Raasepori

Ohjelma

Tänä vuonna pääsemme matkustamaan mitä ihmeellisimpiin maailmoihin – leirillä nimittäin rakennetaan taikakone, jolla tarinan mukaan voi matkustaa jopa ajassa ja avaruudessa!

Ohjelmassa on paljon hauskaa, kesäistä tekemistä ja seikkailua sekä tietysti myös rentoa yhdessäoloa – uidaan, saunotaan, tehdään pellehyppyjä järveen, retkeillään, askarrellaan ja järjestetään hauskaa iltaohjelmaa. Lapset pääsevät tutustumaan uusiin kavereihin, tapaamaan tuttuja kavereita ja viettämään yhdessä mukavaa kesäloman aloitusta! Leireillä harjoitellaan hauskan ohjelman lomassa kaveritaitoja ja itsenäistymistä turvallisesti kokeneiden leiriohjaajiemme tukemana. Monet ovatkin saaneet leiriltä uusia, hyviä ystäviä.

Leiri alkaa maanantaina klo 15.30 ja päättyvät perjantaina klo 13 yhteiseen päätöstilaisuuteen, johon myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Lapset on haettava leiriltä perjantaina klo 14 mennessä.

Leiriohjelma

Ilmoittautuminen

Kisakeskuksen leirille on lisätty muutamia paikkoja! Ilmoittaudu viimeistään 14.5.2023.

1.5.2023 mennessä ilmoittautuneiden osallistuminen leirille on vahvistettu. Loput osallistujat vahvistetaan 15.5.2023.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: 120 €/lapsi, sisarukset -50 %. Hinta sisältää koko leirin ajaksi täysihoidon, vakuutuksen ja ohjelman, joiden yhteisarvo on n. 750 €/leiriläinen. Laskut lähetetään ennen leiriä sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 1.5.2023. Tämän jälkeen tehdyt ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli osallistumisen peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin asiasta tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista leirille osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on myös se, että sitoutuu osallistumaan leirin ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Haethan maksuvapautusta leirin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä. Hakeneille lähetetään tieto päätöksestä kun osallistujat tapahtumaan vahvistetaan.