Kevätperhepäivät 2022

Kevätperhepäivät kokoaa yhteen kaikkien kuulovammaisten lasten perheet ympäri Suomen viettämään mukavaa vertaisperheviikonloppua. Kevätperhepäivien teemana vuonna 2022 on kuulon kuntoutus ja kuulon apuvälineet.

Kenelle tapahtuma on suunattu?

Kevätperhepäiville ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä kuten isovanhempia myöten. Perhepäivillä on mukana aina kaikenikäisiä lapsia taaperoista teini-ikäisiin, joten rohkeasti mukaan vaan! Uusille jäsenperheille Perhepäivät ovat mitä mainioin keino päästä tutustumaan lähemmin toimintaamme ja muihin kuulovammaisten lasten perheisiin. Perhepäiviä järjestetään kevät- ja syysliittokokouksien yhteydessä, joten osallistumalla pääsee tutustumaan paremmin liiton toimintaan.

Milloin ja missä?

14.-15.5.2022 Varalan urheiluopisto, Tampere

Ohjelma

Viikonlopun aikana on omaa ohjelmaa aikuisille, lapsille ja nuorille sekä paljon vertaistuen mahdollisuuksia koko perheelle.

Aikuisille on ohjelmassa luentoja kuulon apuvälineistä, nuoren kokemuspuheenvuoroja sekä ohjattu vertaiskeskustelu teeman mukaisista ja muista toivomistanne aiheista. Sunnuntaina pidetään kevätliittokokous, jossa keskustellaan liiton toiminnasta ja tavoitteista, mutta paikan päälle saa tulla ihan vain kuuntelemaankin.

Aikuisten oman ohjelman aikana ohjaajamme pitävät huolta lapsista ja nuorista. Lapsille ohjelmassa on akrobatiaa ja temppuilua, nuorille motorinen taitorata ja Flowpark sekä tietysti muuta mukavaa ikätasoista puuhaa, jonka parissa lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan muihin ikäisiinsä kuulovammaisiin lapsiin ja nuoriin sekä heidän sisaruksiinsa. Lauantai-ilta huipentuu Riesa-Pellen huisin hauskaan koko perheen esitykseen! Illalla käytössänne on myös puuhapaja, jossa voi viettää aikaa yhdessä vaikkapa lautapelejä pelaillen.

Kevätperhepäivät alkavat lauantaina klo 10.30 ja päättyvät sunnuntaina noin klo 13. Tapahtuman jälkeen voi halutessaan jäädä omakustanteisesti kiipeilemään Flowparkiin koko perheen kesken.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 10.4.2022.

Vahvistamme osallistujat ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja laittamalla viestin KLVL:n toimistolle toimisto(at)klvl.fi. Tapahtumaan ovat etusijalla ensikertalaiset ja tämän jälkeen perheet, jotka eivät ole osallistuneet KLVL:n lähitilaisuuksiin vuoden 2021 aikana. Loput paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, yhden päivällisen, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö). Laskut lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme tapahtuman omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.