Kesäpäivät 2023

Vuonna 2023 Kesäpäivillä vietetään liiton 60-vuotisjuhlia. Luvassa on paljon juhlahumua, karnevaalitunnelmaa ja yllätysohjelmaa!

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Kaikkien kuulovammaisten lasten perheille lähipiiriä myöten. Nappaa vaikka isovanhemmat mukaan!

Milloin ja missä?

30.6.-2.7.2023 Piispala, Kannonkoski

Ohjelma

Kesäpäiville ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet ja läheiset. Kesäpäivät järjestetään Piispalassa, joka on suosittu luonto-, liikunta- ja matkailukohde luonnon keskellä Keski-Suomessa kauniissa rantamaisemissa.

Vuonna 2023 Kesäpäivillä vietetään liiton 60-vuotisjuhlia, joten luvassa on paljon juhlahumua, karnevaalitunnelmaa ja yllätysohjelmaa! Viikonloppuna juhlitaan hyvässä seurassa ja nautitaan Piispalan upeista puitteista. Kesäpäivillä vallitsee yhdessä tekemisen meininki ja rento fiilis. Viikonlopun ohjelma painottuu perheiden yhteiseen, hauskaan ohjelmaan. Perheiden yhteisen ohjelman lisäksi Kesäpäivillä järjestetään aikuisille vertaiskeskustelu, jossa pääsette jakamaan kokemuksia ja arjen vinkkejä toisillenne. Vertaiskeskustelun ajan lapsille ja nuorille on omaa hauskaa, ikätasoista ohjelmaa ohjaajiemme kanssa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy 28.5.2022. Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Maksaminen ja peruutusehdot

Huoneistomajoitus: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse.

Asuntoauto- tai vaunupaikka: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 60 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, asuntovaunupaikan ja wc- sekä suihkutilojen käytön ja ruokailut (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse.

Telttamajoitus: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 50 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, telttapaikan ja wc- sekä suihkutilojen käytön ja ruokailut (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme tapahtuman omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on myös se, että sitoutuu osallistumaan tapahtuman ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä. Hakeneille lähetetään tieto päätöksestä kun osallistujat tapahtumaan vahvistetaan.