Kesäpäivät 2023

Vuonna 2023 Kesäpäivillä vietetään liiton 60-vuotisjuhlia. Luvassa on paljon juhlahumua, karnevaalitunnelmaa ja hauskaa juhlaohjelmaa!

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Kaikkien kuulovammaisten lasten perheille lähipiiriä myöten. Nappaa vaikka isovanhemmat mukaan!

Milloin ja missä?

30.6.-2.7.2023 Piispala, Kannonkoski

Kesäpäivät järjestetään Piispalassa, joka on suosittu luonto-, liikunta- ja matkailukohde luonnon keskellä Keski-Suomessa kauniissa rantamaisemissa.

Kesäpäivät alkavat perjantaina 30.6.2023 klo 14.30 ja päättyvät sunnuntaina 2.7.2023 n. klo 14.

Ohjelma

Kesäpäivät vietetään tänä vuonna synttärihuumassa KLVL:n täyttäessä 60 vuotta!

Nuorisokeskus Piispalan kesäiset rantamaisemat kutsuvat juhlaväen Kannonkoskelle 30.6.-2.7.2023. Viikonloppu startataan perjantaina juhlien avajaisilla. Myöhemmin illalla rentoudutaan yhdessä beach party -hengessä uimisen, saunomisen, makkaranpaiston ja muun hauskan tekemisen ohella.

Lauantaina vanhemmat kokoontuvat aamulla vertaiskeskusteluun jakamaan kokemuksiaan samalla kun lapsille ja nuorille järjestetään omaa synttäriohjelmaa. Päivällä on ohjelmassa huippuhauska 60v-juhlavuoden joukkueseikkailu, ja ilta huipentuu synttäridiscoon!

Sunnuntain synttärishow’hun saapuu Lastenteatteri Loiskis sekä Taikuri Matias viihdyttämään juhlaväkeä. Esitysten jälkeen keräännytään porukalla vielä maittavalle lounaalle ja synttärikakun ääreen herkuttelemaan.

Kesäpäivät kiteytyvät yhteiseen iloon, hauskanpitoon ja rentoutumiseen. Nämä ovat koko perheen juhlat, joista ei kannata jäädä paitsi. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy 28.5.2023. Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Maksaminen ja peruutusehdot

Huoneistomajoitus: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse.

Asuntoauto- tai vaunupaikka: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 60 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, asuntovaunupaikan ja wc- sekä suihkutilojen käytön ja ruokailut (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse.

Telttamajoitus: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 50 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, telttapaikan ja wc- sekä suihkutilojen käytön ja ruokailut (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme tapahtuman omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on myös se, että sitoutuu osallistumaan tapahtuman ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä. Hakeneille lähetetään tieto päätöksestä kun osallistujat tapahtumaan vahvistetaan.