Haemme lasten- ja nuortenohjaajia

Oletko kiinnostunut työstä lasten ja nuorten parissa? Haku lastenohjaajaksi vuoden 2021 kesäleirillemme, vertaisperhekursseillemme ja tapahtumiimme on avattu.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kuulovammaisten lasten vanhempien liiton (KLVL ry:n) toiminnassa pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan mielekästä toimintaa kuulovammaisille lapsille ja nuorille sekä heidän sisaruksilleen. Saat arvokasta kokemusta huonokuuloisten ja viittomakielisten lasten ja nuorten parissa työskentelystä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta positiivista, ennakkoluulotonta ja vastuuntuntoista asennetta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta on eduksi. Tärkeintä on kiinnostus ja halu oppia lisää.

Lasten- ja nuortenohjaus tilaisuuksissamme

Vertaisperhekurssien (tavallisesti pe-su) ja perhepäivien (la-su) ohjaajiksi voivat hakea 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Viittomakielen, viitotun puheen ja tukiviittomien taito on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Vertaisperhekursseille ja tapahtumiin voit hakea ohjaajaksi ympäri vuoden.

Lasten- ja nuortenleirille haemme ohjaajiksi 18 vuotta täyttäneitä aktiivisia ja vastuuntuntoisia henkilöitä. Leiriohjaajan tulee osata viittomakieltä, viitottua puhetta tai tukiviittomia. Leirille otetaan myös muutama 16–17-vuotias apuohjaaja. Leiriohjaajahaku on avoinna 31.3.2021 asti.

Haku

Lasten- ja nuortenohjaajaksi voit hakea täyttämällä hakulomakkeen täällä: https://www.klvl.fi/tule-toihin/

Olemme sinuun yhteydessä kunkin tilaisuuden osalta erikseen, yleensä viimeistään kaksi kuukautta ennen kyseistä tilaisuutta.

Kuulo- ja viittomakielialan järjestöjen ohjaajakoulutus

Kuulo- ja viittomakielialan järjestöjen ohjaajille ja ohjaajiksi haluaville järjestetään helmikuussa 2021 ohjaajakoulutus, joka sisältää paljon tietoa kuulovammaisen lapsen kohtaamisesta, leiriohjaajana toimimisesta sekä ensiapukurssin. Mukaan koulutukseen voit ilmoittautua täällä https://www.klvl.fi/kurssi-ja-leiriohjaajakoulutus/

Tervetuloa mukaan!