Tule töihin!

Ilmoitamme täällä mahdollisista avoimista työpaikoistamme. Lastenohjaajahakumme on auki ympäri vuoden ja siitä löydät lisätietoa alta.

Hae työntekijäksi

Etsimme tällä hetkellä järjestöassistenttia vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Lue lisää täältä.

Hae lasten- ja nuortenohjaajaksi

Oletko kiinnostunut lasten- tai nuortenohjaajan työstä KLVL:n vertaisperhekursseilla, tapahtumissa tai lasten- ja nuorten leireillä?

Haemme lasten- ja nuortenohjaajia vertaisperhekursseille ja tapahtumiin ympäri vuoden. Kurssit ja tapahtumat ovat viikonlopputapahtumia, joissa lastenohjaajien tarve vaihtelee pe-su välillä. Täytäthän hakemuksen viimeistään 2 kk ennen kutakin tapahtumaa tai kurssia. Olemme yhteydessä valittuihin ohjaajiin noin 2 kk ennen kutakin tilaisuutta. Tulevat kurssit, tapahtumat ja leirit löytyvät tapahtumakalenteristamme www.klvl.fi/tapahtumakalenteri/.  Lastenohjaajille maksetaan palkkaa lastenohjauksen ja perehdytyksen ajalta sosiaali- ja terveysalan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Vertaisperhekurssien (tavallisesti pe-su) ja tapahtumien (la-su) lastenohjaajiksi voivat hakea 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Kokemus lasten tai nuorten kanssa toimimisesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on kiinnostus lasten ja nuorten kanssa toimimiseen ja halu oppia lisää. Viittomakielen, viitotun puheen ja tukiviittomien taito on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Lasten- ja nuortenleireille haemme ohjaajiksi 18 vuotta täyttäneitä aktiivisia ja vastuuntuntoisia henkilöitä. Ohjaajan tulee osata viittomakieltä, viitottua puhetta tai tukiviittomia, sillä leirillä on sekä puheella kommunikoivia että viittomakielisiä lapsia ja nuoria. Leirille voidaan ottaa tarpeen mukaan apuohjaajiksi myös 16 vuotta täyttäneitä henkilöitä. Vuoden 2022 leiriohjaajahaku on avoinna 31.3.2022 asti. Leiriohjaajat valitaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Vastuuohjaajalla on tilaisuuksissamme päävastuu lastenohjauksen suunnittelusta ja aikataulusta huolehtimisesta. Vastuuohjaaja on lastenohjaajien tukena ja auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Vastuuohjaajaksi voivat hakea yli 18-vuotiaat vastuuntuntoiset henkilöt, joilla on runsaasti kokemusta lasten tai nuorten kanssa toimimisesta. Viittomakielen, viitotun puheen ja tukiviittomien taito on eduksi vertaisperhekursseilla ja tapahtumissa. Leireillä edellytämme viittomakielen, viitotun puheen tai tukiviittomien osaamista. Vastuuohjaajat valitaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot vertaistoiminnan koordinaattori Tarja Lindholm tarja.lindholm@klvl.fi tai puh 050 301 0503

Voit tallentaa keskeneräisen hakemuksen ja jatkaa sen täydentämistä myöhemmin.

Uusimme haun vuosittain ja säilytämme hakemukset kaksi vuotta.

Hae lastenohjaajaksi täyttämällä hakulomake

Hae harjoittelijaksi

Ei avoimia paikkoja.

Hae kurssinvetäjäksi

Ei avoimia paikkoja. Voit jättää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen tarja.lindholm@klvl.fi.

Hae luennoitsijaksi

Ei avoimia paikkoja. Voit jättää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen tarja.lindholm@klvl.fi.