Tule töihin!

Ilmoitamme täällä mahdollisista avoimista työpaikoistamme. Lastenohjaajarekrymme on auki ympäri vuoden ja siitä löydät lisätietoa alta.

Hae työntekijäksi

Ei avoimia paikkoja. Voit jättää meille avoimen työhakemuksen sähköpostitse osoitteeseen toimisto (at) klvl.fi.

Hae lastenohjaajaksi

Haluatko lastenohjaajaksi KLVL:n vertaisperhekursseille tai lasten- ja nuorten leireille? Vertaisperhekurssien (tavallisesti pe-su) ja perhepäivien (la-su) lastenohjaajiksi voivat hakea 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Kokemus lasten tai nuorten kanssa toimimisesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on kiinnostus lasten ja nuorten kanssa toimimiseen ja halu oppia lisää. Viittomakielen, viitotun puheen ja tukiviittomien taito on eduksi, mutta ei välttämätön.

Haemme jatkuvasti kursseille ja tapahtumiimme lastenohjaajia. Viimeinen hakupäivä on aina 30 päivää ennen kutakin tapahtumaa tai kurssia. Mikäli tulet valituksi lastenohjaajaksi kurssillemme tai tapahtumaamme olemme sinuun yhteydessä hakuajan päättymisen jälkeen. Lastenohjaajille maksetaan palkkio.

Lasten- ja nuortenleirille tarvitsemme ohjaajiksi 18 vuotta täyttäneitä aktiivisia ja vastuuntuntoisia henkilöitä. Ohjaajan tulee osata viittomakieltä, viitottua puhetta tai tukiviittomia, sillä leirillä on sekä puheella kommunikoivia että viittomakielisiä lapsia ja nuoria. Leirille otetaan myös muutama 16–17-vuotias apuohjaaja.

Lisätiedot vertaistoiminnan suunnittelija Susanna Salokannel
susanna.salokannel (at) klvl.fi tai puh 050 301 0503

Hae lastenohjaajaksi täyttämällä hakuilmoitus

Hae harjoittelijaksi

Ei avoimia paikkoja.

Hae kurssinvetäjäksi

Ei avoimia paikkoja.

Hae luennoitsijaksi

Ei avoimia paikkoja.