Fepedan kuvakampanja

Fepeda on käynnistänyt kansainvälisen ”Together for the future” -kuvakampanjan. Kampanjan tarkoituksena on voimaannuttaa, lisätä tietoisuutta kuulovamma-asioista, edistää kuulovammaisten tasa-arvoa ja ehkäistä syrjintää. Kampanja on osa Fepedan 30-vuotisjuhlavuotta.

Näin osallistut kampanjaan

Voit osallistua kuvakampanjaan lähettämällä kuvan kuulovammaisesta lapsesta, nuoresta tai perheestänne Fepedan projektityöntekijälle Petra Paloposkelle osoitteeseen: petra.paloposki2@gmail.com.

Kuvan aiheen voit valita itse. Se voi liittyä esimerkiksi kuulovammaisen lapsen harrastuksiin, koulunkäyntiin, perhe-elämään jne.

Liitä kuvan mukaan pieni kuvaus kuulovammaisesta lapsesta/nuoresta/perheestä ja kuvan aiheesta. Tekstit voi kirjoittaa suomenkielellä, jolloin ne käännetään Fepedan toimesta. Toki ne voi suoraan kirjoittaa englanniksikin.

Esimerkkejä:

  • ”Hei, olen Mari ja olen 8-vuotias. Haluan isona lääkäriksi!”
  • Moi, olen Joni, 10v ja kuuntelen rockia! Haluaisin aikuisena olla opettaja.”
  • Teksti voi myös olla vähän pidempi. Maksimissaan kuitenkin noin kahdeksan virkkeen pituinen.

Kuvat julkaistaan Fepedan viestintäkanavissa. Ensimmäiset kuvat julkaistaan alkukesän aikana.

Täytäthän myös oheisen lupakaavakkeen ja liität sen viestiin mukaan. Kaavakkeessa kysytään myös passinumeroa, mutta se ei koske Suomesta kampanjaan osallistuvia perheitä ja kohdan voi jättää tyhjäksi.

Suuri kiitos osallistujille, odotamme innolla kaikkia kuvia!